Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Farm Animals >> Fokken Farm Animals >> 

Hoe kan ik een Baby Chick broeden Zonder een Incubator

 

Uitkomen een baby chick is een geweldige ervaring die zowel volwassenen als kinderen te genieten. Er is een eenvoudige , goedkope manier om een ei uitbroeden zonder succes een winkel koopt incubator . Deze methode heeft een hoog slagingspercentage . Wat je
Styrofoam koeler
12 -inch Need van 12 -inch ruit
schroevendraaier
Dimmer switch
Light socket met koord
Kleine elektrische ventilator
Thermometer < br > lijm Opdrachtnemer
Kleine plastic kom
Water
65 - watt lamp en mes Opdrachtnemer
Tape
Toon meer instructies
1

Place het licht socket aan de binnenkant van het piepschuim koeler deksel. Knip een gat iets kleiner dan de breedte van het licht socket . Wig het licht socket in het gat en zet het vast met lijm aannemer . Schroef de 65 - watt gloeilamp .

Plaats Pagina 2 het paneel van glas tegen de ene kant van de koeler en sporen zijn omtrek met de schroevendraaier . Maak een gat in de zijkant een beetje kleiner dan de omtrek getraceerd met behulp van mes van een aannemer . Nauw wig het glazen paneel in de ruimte en let niet te breken . Gebruik lijm aannemer om het vast te zetten.
3

Maak ongeveer 10 gaten in de zijkanten van de koeler met de schroevendraaier . De gaten zal zorgen voor luchtcirculatie tijdens incubatie van de eieren .
4

Lijm de ventilator aan de binnenkant van het deksel van de koeler met behulp van lijm van de aannemer . Maak een klein gat voor de kabel van de ventilator . Vul eventuele openingen rond het snoer met lijm van de aannemer .
5

Zet de kleine plastic bakje in een van de hoeken van de incubator . Plaats ongeveer 1 centimeter water in. Het water maakt een vochtige omgeving voor de eieren ontwikkeling inch Als de lucht te droog de ​​kuikens sterven in de eieren . Vul het water wanneer het laag loopt .
6

Lijm de thermometer aan de zijkant van de koeler die het glazen paneel gezichten . De temperatuur moet tussen 98 en 100 graden Fahrenheit . Als de temperatuur hoger is , maakt meer gaten in de zijkanten van de koeler . Als de temperatuur te koel , gebruik tape om een ​​aantal van de bestaande gaten te dekken.
7

Zet de ventilator en licht een paar uur voor het plaatsen van de eieren binnen .
< br >

Populaire artikelen

Hoe kunstmatig insemineren a Cow

Kunstmatige inseminatie is een procedure waarbij sperma wordt gewonnen uit een stier , opgeslagen en later gespoeld in een koe voortplantingskanaal voor het doel van de conceptie . De kunstmatige inseminatie van runderen is zeer gebruikelijk geworden , en het is eigenlijk een snelle en eenvoudige procedure . Echter , timing , bekwaamheid , kennis en precisie nodig om het gewenste resultaat te bereiken : een gezond kalf door een sterke , gezonde koe geleverd . Wat je nodig hebt kunstvagina Sper

Klik hier

Hoe te Ras Europese Hogs

Om een ​​uitstekende Europese varken fokprogramma te ontwikkelen , de Nationale Varkens Improvement Foundation ( NSIF ) stelt u zich richten op goede broedpopulatie beheer en de voeding van fokdieren . Goede hog fokpraktijken zorgen voor de levensduur en vruchtbaarheid van de voorraad en het vergroten van het aantal levendgeborenen per worp . Europese varkens, ook wel Europese wilde zwijnen , beren Europese en Russische beren zijn bekend te bewonen in veel verschillende gebieden vanwege hun soli

Klik hier

Hoe Gratis Chicken Coop Blauwdrukken

Gratis kippenhok blauwdrukken kan worden net wat je nodig hebt om uw kippenhok te bouwen zonder verspillen veel moeite het maken van iets dat niet stevig of veilig voor uw kippen . Als je kijkt naar gratis kippenhokken blauwdrukken je zult zien dat je veel opties in termen van opslagcapaciteit evenals grootte en het aantal kippen bevatte binnen. Het lezen van deze pagina wordt uitgelegd hoe u gratis kippenhok blauwdrukken kan verkrijgen. Instructies 1 Gratis kippenhok blauwdrukken zijn beschik

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com