Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> Farm Animals >> Met betrekking tot Farm Animals

Hoe je een kippenhok /schuur te bouwen

Ik ben geen timmerman . Ik ben een alleenstaande moeder met een doel voor ogen . Ik wilde kippen . Ze hadden een huis . Het kan niet zo moeilijk, kan het zijn? Weinig geld , ik gerecycled elk stukje hout ik kon. En eigenlijk ontmanteld een oude boerderij coop voor veel it.Well , een jaar later , is mijn kippenhok /schuur nog steeds overeind ! Hey , als ik het kan doen , ik weet zeker dat je kan ook. Wat je
2x4 's
Plywood nodig
Verf
4x4 berichten of landschapsarchitectuur dakconstructie
Schroeven
Dakbedekking shingles
Kippengaas
Goot en downspout
Oude venster
Scharnieren
Gate gespen
Dak teerdocument
Cinder blokken
Staples
Toon meer instructies
1

kies eerst een site . Het moet dicht genoeg bij het ​​huis om niet te vergeten de neiging om je kippen te zijn . Ik ontwierp mijn coop /schuur mezelf. De helft van de structuur coop en de andere helft een schuur . Het is ongeveer 8ft x 8ft .

U kennis van elementaire elektrisch gereedschap en een paar sterke rug moet hebben om u te helpen met dit project . Raadpleeg een basisplan over hoe je een schuur te bouwen . Ik heb veel gebruik gemaakt van gerecycled hout naar de mijne bouwen . Craigslist is een prachtige website om restjes bouwmateriaal voor weinig tot geen kosten vinden . Kopen van 2

Kippen hebben ongeveer 2 vierkante meter per kip in de kippenren . Ik bouwde mijn kippenren kant als een gemodificeerde " 2 story coop . " De bovenste helft of tweede verhaal is waar de kippen wonen . De onderste helft of de eerste verdieping wordt gebruikt voor opslag voer en aanbod. Ik bouwde dubbele deuren die openen voor een gemakkelijke toegang en reiniging zoals je kunt zien op de foto . De rechterkant is de schuur toegangsdeur . Het gebouw is afgezet in het centrum met multiplex aan twee verschillende kanten te vormen.

Ik in een aangepaste nederlandse deur , maar met de onderste helft van de deur swing neer als een ophaalbrug , om gemakkelijk te rollen de maaier binnen.
3

Mijn nestkasten uitsteken van de buitenmuur van de coop . Dit werd gedaan om de kippen geven meer vloerruimte en gemakkelijke toegang tot de eieren . Ik heb een oud venster in aan de zuidkant te helpen warm de coop in de winter .

De hennen hebben een kleine toegangsdeur met een helling om van de coop om hun buitenren . Zie mijn andere artikelen over hoe om de run te bouwen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com