Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Fretten >> Ferret habitatrichtlijn >> 

Wat is de natuurlijke habitat van een fret ?

 

Veel mensen hebben fretten als huisdieren en zijn zich ervan bewust dat dit dier houdt van donkere, warme plaatsen om te slapen . Maar velen weten niet veel over de natuurlijke habitat van het schepsel . Fretten zijn te vinden in vele landen over de hele wereld, maar de soort van fret kan variëren van land tot land . Europese Ferret

De Europese fret ( putoriusfuro ) wordt gevonden in heel Europa en in Noord-en West -Azië en Noord-Afrika. Deze fretten zijn te vinden in bossen, weilanden , parken , dorpen , boerderijen en schuren . In het algemeen worden ze op een willekeurige plaats op hun voedselbronnen te vinden . Ze voeden zich met muizen, ratten , kleine zoogdieren , vogels , reptielen en amfibieën .
Zwart-betaald Fret

De black - footed fret ( Mustela nigripes ) is te vinden in North America . Black - footed fretten zijn zeer gespecialiseerde roofdieren die afhankelijk zijn van prairiehonden voor zowel levensmiddelen als shelter.The meerderheid van het dieet van de zwarte - footed fret bestaat uit prairiehonden . De fretten leven in prairiehond steden in ondergrondse tunnels .
Topografische Regio

Fretten leven in een verscheidenheid van habitat, waaronder vlaktes , bossen , bergachtige gebieden , woestijnen , toendra en graslanden .
afnemende aantallen

Vanwege het verlies van habitat Europese fretten zijn geconfronteerd met het aantal fretten in het wild neemt af . De zwart - betaalde fret daalde bijna tot onderscheid op een punt en blijft bedreigd. Toch maken ze een comeback na een bevolking van meer dan 100 fretten werd ontdekt in Wyoming . De omzetting van grasland naar landbouwgebruik en programma's die zijn ingevoerd om prairiehonden uitroeiing van de fret leefgebied verminderd . Het is nu minder dan twee procent van wat het ooit was .
Domestic
Fretten

De binnenlandse fret , dat is niet een wild dier , is gedomesticeerd voor duizenden jaar . Ze werden vroeger gebruikt om knaagdieren uit schuren en voor konijnenjacht te verwijderen , achter de konijnen uit hun holen . Echter, in de Verenigde Staten vandaag zijn ze huisdieren en hun leefgebied bestaat vaak uit een donkere kooi of de aanloop van het huis .

Populaire artikelen

Hoe maak je een fret huis te bouwen

Fretten bieden eigenaren van gezelschapsdieren met jaren van vermaak en gezelschap . Echter , ze willen graag een stuk slapen, dus een mooi huis zal uw fret gelukkig. Het maken van een fret huis kunt u een aangepaste omgeving te creëren voor je harige huisdier , en het is een makkelijk project als je de juiste materialen . Fretten hebben geen grote ruimtes nodig , dus een fret leefgebied niet hoeft te nemen te veel ruimte om uw kleine vriend gelukkig te maken . Wat je nodig hebt Medium -size sp

Klik hier

Hoe maak je een fret Rimpeluitvoering Sack Zorg

Fretten zijn van nature nieuwsgierig , dus een crinkle zak die geluid maakt bij elke stap is zeker een fret favoriet. Een fret crinkle zak kan een fret goed uitgeoefend en vermaken voor uren aan een stuk te houden . Er zijn weinig dingen leuker om een ​​fret dan het ontdekken van nieuwe plekken . Het maken van een fret crinkle zak hoeft niet duur te zijn . Wat je 2 stuks katoenen stof nodig , 11 bij 17 centimeter Hot lijmpistool Roll cellofaan wrap Handdoek Sloop Toon meer instructies 1

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com