Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Fretten >> Fretten als huisdier >> 

Heeft Fretten Maak een goede Pet ?

 

Als dierenliefhebbers spreken van fretten als huisdieren , sommige mensen krijgen een afbeelding van een wezel -achtige dier dat bijt en heeft een vieze geur . Echter, na honden en katten , de meest voorkomende huisdier te hebben roaming rond een huis is een fret , volgens de Ferret Information and Rescue Shelter en Trust Maatschappij . Wat maakt deze schattige harige dieren prachtige huisdieren ? Misschien is hun speelse aard en de behoefte om in de aanwezigheid van mensen . Fretten als huisdier

Fretten goede huisdieren . Ze hebben de beste eigenschappen van katten en honden samen met enkele unieke hen , volgens The American Association fret . Deze dieren zijn speels , sociaal en liefdevol. Terwijl ze staan ​​bekend om hun onafhankelijkheid , hou ze zijn rond mensen en spelen met hen . Het zijn intelligente dieren en kan strooisel opgeleid zijn. Het houden van een huisdier fret vereist enige betrokkenheid, en je bereid bent om tijd te besteden moeten spelen en de interactie met het dier .
Fretten met kinderen en huisdieren

Deze liefhebbende dieren krijgen goed met oudere kinderen , zolang de kinderen weten hoe ze de fretten te houden zonder dat ze pijn of letsel . Ze kunnen uren spelen met kinderen. Echter , jonge kinderen niet alleen met het dier voor hun eigen en omwille van het dier . Fretten opschieten met katten en honden in het algemeen , maar moet uit de buurt van kleine huisdieren, zoals vogels , reptielen , hamsters , cavia's en gerbils worden gehouden .
Het voeden van een huisdier fret

Fretten zijn vleesetende huisdieren en bestaan ​​op vlees. Dierenwinkels verkopen voedsel speciaal ontwikkeld voor fretten waarvan 36 procent dierlijke eiwitten , 20 procent vet en verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten bevatten. Niet fretten voeden voedsel rijk aan koolhydraten , zoals fruit , groenten , granen en granen , als het zou kunnen leiden tot kanker of maag- probleem . Typisch, fretten voedsel eten als ze honger hebben , dus is het raadzaam om droog voedsel in hun voerbak te houden . Ze vereisen ook zoet water per dag.
Kooi een huisdier Ferret

Wanneer fretten zijn niet onder menselijk toezicht , is het het beste om ze in een grote kooi te houden voor hun eigen veiligheid. Fretten zijn nieuwsgierige dieren en hebben de neiging om hun omgeving te verkennen en te onderzoeken . Ze kunnen kleine objecten slikken , verstoppen in kleine afgesloten ruimtes of ontsnappen naar buiten , waar ze niet in staat om te overleven zal zijn . Echter, de fret constant gekooide niet bijhouden . Fretten zijn zeer actieve dieren en vereisen regelmatige lichaamsbeweging en speeltijd, volgens The American Association Ferret .
Behuizing een huisdier Ferret

Zorg ervoor dat het woongedeelte van het fret is groot genoeg voor het rondzwerven en spelen . Zacht beddengoed houden voor het slapen , samen met speelgoed en een kattenbak . Fretten hebben een bepaalde temperatuur in hun leefomgeving . Handhaaf een temperatuur tussen 50 en 80 graden Fahrenheit voor het dier om comfortabel. Ze kunnen koude temperaturen , maar niet hete temperaturen verdragen , dus zorg ervoor dat de temperatuur niet boven de 85 graden .
Oefening voor een huisdier Fretten

Ze vereisen regelmatige lichaamsbeweging en gezelschap van de mens . Laat de fret uit minstens vier uur per dag om te spelen in een fret -proof kamer. Fretten houden van het spelen met sokken , tassen en dozen . Hebben deze rond voor uw huisdier fret tijdens de speeltijd. De Amerikaanse Ferret Association raadt een minimum van interactie twee uur met mensen elke dag naar de fret gezond en wel te houden .
Grooming een huisdier Ferret

Gelukkig , fretten schone dieren en tijd te besteden regelmatig zelf verzorgen . Echter , werpen ze twee keer per jaar en tijdens die periodes moeten regelmatig kammen om losse en dode haren te verwijderen . Ze hebben geen frequente baden nodig . Daarom beperken het bad wanneer de fret verschijnt zichtbaar vuil . Zij hebben behoefte aan nagels knippen en oren schoonmaken elke week . Schone tanden een keer per maand met behulp van gespecialiseerde fret tandpasta en een tandenborstel huisdier .
Steriliseren of castreren van een huisdier Ferret

Aangezien er geen winst betrokken bij fret fokken, is het beste om te fretten veranderd . Sterilisatie of castratie van uw huisdier fret tegen de tijd dat het is 9 maanden oud , volgens de American Association Ferret . Vrouwelijke fretten kan aplastische anemie krijgen als ze niet paren. Dit is een fatale ziekte . Daarom wordt sterilisatie aanbevolen . Mannelijke fretten hebben de neiging om uit te geven een sterke geur het ze niet gecastreerd en deze geur kan aanstootgevend zijn voor veel freteigenaars .
Gezondheidszorg

Neem uw huisdier fret te een dierenarts een keer per jaar voor algemene checkup en tanden reinigen , indien nodig. Ook krijgen de dierenarts om uw huisdier te vaccineren tegen hondsdolheid en hondenziekte . De dierenarts kan ook testen uitvoeren om te controleren of het dier drager is van de Aleutian virus van de ziekte die op de mens kan worden overgedragen .

Populaire artikelen

Hoe om te een fret in een vliegtuig

Leuk en nieuwsgierig, zijn fretten steeds meer en meer populair als huisdier. Echter, wanneer een fret kronkelt zich een weg naar je hart en leven , het brengt een dilemma . Hoe moeilijk het ook is om te reizen met katten en honden , reizen met een fret in een vliegtuig presenteert een geheel nieuw niveau van uitdagingen , vooral omdat ze niet welkom zijn op de meeste grote luchtvaartmaatschappijen . Als u van plan bent over het proberen om te reizen met uw fret op een vliegtuig , zijn er stappe

Klik hier

DIY Ferret speelgoed

Speelgoed speciaal voor fretten kan erg duur zijn . Gelukkig zijn fretten makkelijk vermaakt , dus waarom ze niet zelf maken ? De sleutel tot het houden van uw fret gelukkig is met een breed scala aan speelgoed voor haar om mee te spelen . Typisch, fretten liefde iets nieuws , iets dat of piept , ruimtes verhuist naar rond kruipen en kauwtabletten artikelen . Deze DIY fret speelgoed kan heel eenvoudig zijn en je waarschijnlijk alles wat je nodig hebt om het huis te hebben. Wat je nodig hebt Sch

Klik hier

Over Ferret Care

Fretten , net als andere huisdieren , vereisen een plan voor hun verzorging , voeding en gezondheid routines . Eigenaren moeten in staat zijn om te spelen met hun fret huisdieren die is vermakelijk voor zowel en ontwikkelt ook de eigenaar -pet obligatie. Beslissen of u de fret zal huisvesten alleen in een kooi of laat het dwalen rond het huis . Zoek een goede dierenarts voor lichamelijk onderzoek en eventuele spoedeisende zorg nodig . Fretten kunnen dingen in hun spijsverteringsstelsel ingediend

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com