Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Fretten >> Fretten als huisdier >> 

Hoe maak je een fret Toys Playbox Zorg

 

Fretten zijn speels huisdieren . Tunneling , klimmen , kruipen en springen komen vaak van een fret in het spel . Het bouwen van een fret playbox gebied is vergelijkbaar met het opzetten van een veilige zone voor een kind . Het wegwerken van gevaren en het vullen van de ruimte met het stimuleren van speelgoed en activiteiten zullen speeltuin voor een fret verleidelijke en veilig te maken . Oefening , binding met mensen en een onderbreking van hun kooi zijn alle voordelen van het toestaan ​​van een huisdier fret te spelen in een bewaakte playbox gebied . Wat je nodig hebt
Outlet dekt
Bitter spuiten
Outdoor vloerbedekking
Deken
Speel werf hekwerk
Babyhekje
Ferret - goedgekeurde speelgoed
Tunnels
Kunststof kat balspeelgoed
Droger tubing
Kat speelgoed op een koord
Fret bedden
kattenbak
voerbak
kom Water
Ferret behandelt
Toon meer instructies
1

Fret bewijs een gebied voor de playbox . Kies de hoek van een kamer , zoals een kleine slaapkamer of ongebruikte bijkeuken . Bedek alle verkooppunten met deksels . Reparatie vloer dus geen losse laminaat of plinten bedelen voor kauwen . Behandel muur gebieden met een bittere spray om kauwen af te schrikken . Bedek de vloer met een substraat dat kan worden gereinigd of worden verwijderd voor reiniging . Gebruik een stukje van outdoor tapijt of een oude deken die kunnen worden gewassen . Richten een hond spelen erf omtrek van hekwerk of gebruik een baby poort te blokkeren de ingang van de kleine ruimte gebruikt voor fret spelen . Kopen van 2

Vul het playbox met fret goedgekeurde speelgoed. Kies piepende rubber of latex speeltjes groot genoeg dat ze een gevaar voor verstikking niet zal opleveren . Verwijder alle speelgoed dat stukken hebben afgebeten .
3

tunnels toevoegen voor het verkennen . Gebruik fret - goedgekeurde uitbreiding van buizen , of de aankoop slangen gebruikt om lucht uit wasdrogers . Plaats kleine plastic kat speelgoed in de tunnel voor de fret te duwen met hun neus .
4

Hang kat speelgoed uit een string en hangen ze in de playbox . Kies gevederde speelgoed met jingle bells .
5

ruimtes voor rust toevoegen . Kies zachte , donut - vormige doek bedden , verhoogde lounge - stijl huisdier bedden en pocket - stijl plekjes . Slapen en gluren uit de beschermkap van een stoffen zak is leuk voor fretten .
6

Laat ruimte voor beweging in de playbox . Niet overstuff het gebied , waardoor de fret stress. ( Zie referentie 1 ) op

Plaats
7 een klein nestje pan met biologisch afbreekbare fret strooisel in een hoek . Voeg een kleine kom water en voedsel schotel om de hoek die het verst van de kattenbak .
8

Handhaaf de playbox . Maak de kattenbak regelmatig . Was de ondergrond vaak . Draai speelgoed en activiteiten om een ​​frisse nieuwe uitstraling te geven aan de speeltuin. Voeg nieuwe speelgoed als dat nodig is. Verberg behandelt de hele speeltuin voor een spelletje verstoppertje .

Populaire artikelen

Over Ferret Care

Fretten , net als andere huisdieren , vereisen een plan voor hun verzorging , voeding en gezondheid routines . Eigenaren moeten in staat zijn om te spelen met hun fret huisdieren die is vermakelijk voor zowel en ontwikkelt ook de eigenaar -pet obligatie. Beslissen of u de fret zal huisvesten alleen in een kooi of laat het dwalen rond het huis . Zoek een goede dierenarts voor lichamelijk onderzoek en eventuele spoedeisende zorg nodig . Fretten kunnen dingen in hun spijsverteringsstelsel ingediend

Klik hier

Hoe kan ik Calm Mijn Hyper Ferret ?

Fretten zijn een populair huisdier die een liefdevol alternatief voor katten of honden te geven. Een lid van de familie van zoogdieren meestal aangeduid als wezels , hebben fretten gedomesticeerd in verschillende delen van de wereld voor duizenden jaren . Oorspronkelijk gebruikt voor de jacht op klein wild zoals konijnen of mollen , zijn fretten nu gezien vooral als huisdier. Echter, vanwege hun intelligentie en natuurlijke nieuwsgierigheid , veel fretten kunnen hyper en onhandelbaar geworden .

Klik hier

Hoe om te een fret in een vliegtuig

Leuk en nieuwsgierig, zijn fretten steeds meer en meer populair als huisdier. Echter, wanneer een fret kronkelt zich een weg naar je hart en leven , het brengt een dilemma . Hoe moeilijk het ook is om te reizen met katten en honden , reizen met een fret in een vliegtuig presenteert een geheel nieuw niveau van uitdagingen , vooral omdat ze niet welkom zijn op de meeste grote luchtvaartmaatschappijen . Als u van plan bent over het proberen om te reizen met uw fret op een vliegtuig , zijn er stappe

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com