Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> Feeding Fish >> 

Informatie over Artemia Eieren

 

Artemia eieren zijn te koop bij dierenwinkels voor aquarium hobbyisten om uit te komen in levende dieren te voeden om hun vis . Ze kunnen ook gekocht worden in kits als "instant huisdieren . " Artemia eieren te drogen uit en kan in een slapende toestand blijven voor maanden of zelfs jaren , en toch , wanneer blootgesteld aan water zal uitkomen in een kwestie van uren . Ze zijn van de natuur uiteindelijk uitgedroogd product , en als commercieel gedehydrateerde producten hydrateren hen betekent weinig meer dan het toevoegen van water en roeren . Maar als artemia worden opgelost , hebben ze geen smakeloze soep te maken . Ze maken levende wezens . Niet echt Garnalen

Onder een vergrootglas of microscoop , de pekel garnaal 's gesegmenteerd lichaam en meerdere benen zodat het lijkt als een kleine , platte versie van een garnaal . Zoals garnalen , de wezens die we pekelkreeftje noemen zijn schaaldieren , maar meer naar behoren worden " Artemia " en behoren tot een klasse veel primitiever dan andere garnalen.
Een Eenzame Bestaan ​​

Aquarium vissen zijn niet alleen in hun smaak voor Artemia . In feite , Artemia zijn dus wenselijk om roofdieren die in de meeste wateren Artemia worden snel verbruikt voordat ze de kans om belangrijke populaties groeien te krijgen. Het is alleen in het water te zout voor roofdieren , zoals Utah's Great Salt Lake , dat Artemia populaties effectief kan groeien . Deze wateren haven bijna geen ander leven , sparen een paar soorten van algen op die Artemia -feed.
Levende Geboorte of cysten

De Artemia vrouwtje dat wil nakomelingen heeft een keuze . Het kan paren met een mannelijke of kan zelf - bevruchten door een proces genaamd parthenogenese . Als het eenmaal zwanger is , zal het de milieu-omstandigheden te overwegen alvorens een andere keuze. Als de omstandigheden vatbaar zijn voor de baby , genaamd nauplii , zal het levende geboorte aan hen . Indien echter , temperaturen of andere omgevingsfactoren zou het voortbestaan ​​van de nauplii bedreigen , zal de vrouwelijke produceren in plaats daarvan " cysten , " eieren omgeven door een beschermende case . Deze cysten , die worden verzameld als artemia eieren , kan extreme omstandigheden te overleven. Ze worden vaak gewassen op de wal en uitdrogen , resterende slapende voor maanden totdat de regen wast ze weer in de pekel waar , als de omstandigheden gunstig zijn , zullen ze uitkomen in een kwestie van uren .
Uitkomen Shrimp voor visvoer

Artemia eieren moeten worden opgeslagen in een volledig droge en koele omgeving . Voor het uitkomen , kunnen ze worden gekoeld voor maximaal vier weken . Om ze op te slaan voor een maand of langer , plak ze in de vriezer . Als u uw Artemia eieren te hebben bevroren , trek ze uit om op te warmen op een dag voordat ze uitkomen . Meng een partij van zout water met 1 2/3 eetl . zout per liter water . Breng de pH van de oplossing tot 8,0 of hoger , het toevoegen van 1 /2 theelepel . Bitterzout of magnesiumsulfaat per liter water .

Om volledig uitkomen pekelgarnalen binnen 24 uur , moet de watertemperatuur worden 80-82 graden Fahrenheit . Pekelgarnalen zal uitkomen in koelere temperaturen , maar het proces zal langer duren . Een kegelvormige broedeieren container moet in het licht worden gehouden en moeten voortdurend worden belucht . Gebruik 1/2 afgestreken theelepel . cysten per liter water .
Artemia als huisdier

U kunt kits bestellen voor groeiende artemia als huisdier. Volg de instructies die bij de kit . Beluchten het water om de paar dagen en voeden de garnalen het eten inbegrepen bij de kit . Gegeven de juiste beluchting , regelmatige voeding en warme temperaturen , zal pekelgarnalen paren en nakomelingen produceren . Ze kunnen naar verluidt wonen voor maximaal twee jaar , hoewel dergelijke levensduur zijn zeldzaam .
Artemia in Ruimte

Vanwege de snelle voortplanting , korte levensduur , en de eenvoudig opbergen van cysten , genetische onderzoekers en biologen van alle soorten gebruiken Artemia voor onderzoek . Artemia cysten werden zelfs gekozen als vroeg proefpersonen in de ruimte experimenten en werden vervoerd aan boord van zowel de Amerikaanse Apollo en de Sovjet Cosmos ruimtevaartuig om de effecten van ultraviolette straling op levende cellen te bestuderen .

Populaire artikelen

Hoe te Cultuur Daphnia

Daphnia zijn kleine , zoetwaterschaaldieren gevonden in de meeste vijvers en meren . Ze zijn een favoriet levend voer van tropische en zoutwater aquarium vissen . De twee meest voorkomende soorten , D. pulex en D. magna , zijn wat we zullen het kweken van onze vissen te voeren . Ik heb wat succes dit te doen had , en ik zal met jullie delen . Wat je hebt minstens twee 5 - liter emmers Aged , schoon water Een watervlooien startcultuur Toon meer instructies 1 Start een gREEN wATER CULTUUR -

Klik hier

Catfish Feed Ingredients

Meerval -feed bestaat uit een mengsel van voedingsmiddelen , omdat er geen enkele feed ingrediënt u alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een optimale groei en ontwikkeling. Essentiële voedingsstoffen voor meervallen omvatten eiwitten , lipiden , energie , vitaminen en mineralen . De combinatie van ingrediënten in meerval voeding maximaliseert de voedingskundige betekenis van de invoer van meerdere componenten om voedingsbehoeften te voorzien . Bovendien moet de voeding verteerbaar en smakelij

Klik hier

Wat to Feed Sucker Fish

Sucker vis of suckermouth meerval zijn veelvoorkomende namen voor bodembewonende vis zoals algen eters of een van de soorten plecostomus vis . Ze besteden veel tijd in het aquarium vasthouden aan de muren of de ornamenten met hun mond . Ze zijn populair als huisdier vis als ze helpen om de tank schoon te houden . Ze eten ook dode vis . Misvatting De misvatting is dat de sucker vis al het voedsel dat het nodig heeft van de natuurlijke algen zich ophopen in de tank te krijgen . Dit is niet waar

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com