Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> Feeding Fish >> 

Hoe maak je een Feeding Grafiek voor Guppies Zorg

 

Als u weg gaat op vakantie en moet instructies geven aan een huisdier sitter , of als u gewoon wilt ervoor zorgen dat je het voeden van je guppies regelmatig en correct , een guppy voeding grafiek kan helpen . Het zal bevestigen dat u uw guppies elke dag gevoed en bijhouden van het exacte type en de hoeveelheid voedsel . Het zal ook direct informatie geven voor iedereen die kan helpen met hun zorg . Instructies
1

Begin met een voorgedrukte kalender. Er is geen behoefte aan een voeding grafiek maken van de grond , omdat het grootste deel zal zijn data . Gebruik een kalender die genoeg ruimte om twee of drie regels van nota's voor te schrijven elke dag heeft . De meest voorkomende soorten die worden gebruikt voor het voeden van grafieken zijn muur kalenders die kunnen worden opgehangen in de buurt van de guppy tank of agenda- boeken die kunnen worden achtergelaten door de tank.

Schrijf 2 down het soort voedsel dat je zal voeden de guppies en het bedrag dat op elke bijzondere dag . Hoewel een vlok dieet de basis zou kunnen zijn , kunt u toevoegen in andere items , zoals greens , wormen of muggenlarven . Bepaal welke dagen u zal worden ter aanvulling van de basisvoeding , en markeer dit neer op de desbetreffende dagen . Greens zoals erwten en vlokken van algen kan meerdere keren per week gegeven . Vetrijke producten zoals garnalen of wormen moet worden beperkt tot niet meer dan een keer per week .

Maak 3 een vinkje op de betreffende dag in uw agenda kaart nadat je voedt de guppies elke dag . Als u varieerde van de vooraf bepaalde instructies , noteer deze en noteer de reden . Bijvoorbeeld, als de guppies worden steeds te veel gewicht , noteer op de dagen dat je hun voedsel verminderen of niet geef ze een vooraf geplande supplement.
4

Nota als je toe te voegen in een soort voedsel dat niet op de kaart , markering op de relevante datum . Bijvoorbeeld , moet u wellicht overgebleven erwten of ham in de koelkast dat u besluit om spontaan te geven als een traktatie. U dit op de kaart , inclusief het bedrag gegeven . Wanneer u een nieuwe traktatie aan te bieden, kunt u ook een notitie van de vraag of de guppies alsof het te maken. Dit zal u helpen nieuwe favoriete voedsel te identificeren.
5

Werk een wekelijkse snel op je voeding grafiek , het kiezen van de dezelfde dag per week . Volgens Guppy Place , het is gezond voor guppies te vasten voor een dag per week , en dit helpt ook om het water schoner te houden . Als uw guppies zijn overgewicht , kan dit ook het probleem te verminderen .
6

Notice als de guppies lijken te winnen te veel weegt , zelfs met een wekelijkse snel. Ga terug over de grafiek en het eten bedragen aanpassen . Jonge guppies hebben meer voedsel nodig dan volwassen degenen. Als u beginnen met jonge vissen , zelf bepalen hoeveel je ze te voeden als ze ouder worden . Het belangrijkste teken van overvoeding is de ontwikkeling van een pot buik en uitpuilende borst .

Populaire artikelen

Hammerhead Shark's Diet

Hammerhead haaien , of Sphyrnidae sphyrna , worden gevonden over de hele wereld in de diepste delen van de oceaan , meestal ver weg van het land . Ze zijn grijs van kleur , soms er als een groene tint , met een witte onderbuik . Het meest herkenbare kenmerk van de hamerhaai is haar langwerpige hoofd waardoor haar ogen te ver uit elkaar staan ​​voor een beter bereik van de visie dan andere haaien . Deze vreemd gevormde hoofd is ook de plaats waar een groepering van zintuigen ligt . Deze organen s

Klik hier

Wat Aquarium Plant levensmiddel rijk aan mangaan en ijzer

? Aquaria zijn kwetsbare ecosystemen die de natuurlijke mineralen van een natuurlijke habitat ontbreekt . Het verhogen van bloeiende planten in een aquarium nodig het verstrekken van de juiste voedingsstoffen . Meststoffen zijn er in drie vormen : korrelvormige meststoffen die wordt gemengd in het substraat , tabletten afgevende tijd en vloeibare meststof die wordt toegevoegd aan het water , de meeste van deze bevatten ijzer en mangaan . Het is belangrijk om de pH-waarde en waterhardheid spiegel

Klik hier

Wat doen Dwarf Gouramis Eat ?

De dwerggourami is een mooie , zoetwatervis . De vrouwtjes zijn een glanzende blauw-grijs met lichte gele verticale strepen , en de mannetjes zijn een fel oranje - rood met turquoise verticale strepen . De dwerggourami is ook bekend als een labyrint vis , wat betekent dat het ademt direct uit de lucht . Daarnaast dwerg gouramis hebben veel planten in de bak , want ze zijn schuimnest bouwers als betta vis . Dwerg gouramis zijn alleseters , dus ze eten een dieet van groenten en vlees . Verse algen

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com