Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> Feeding Fish >> 

Hoe naar Sea Monkey Voedsel Zorg

 

Zee apen zijn een soort pekelgarnalen dat eieren die overleven voor lange tijd uit het water te produceren . Ze zijn populair beginners huisdieren voor vele jaren . Sea aap voedsel wordt verkocht via een doorverkoper die apen verkoopt , maar kan duur krijgen en is niet gemakkelijk beschikbaar als je opraken en moet het onmiddellijk. Het maken van je eigen is goedkoop en gemakkelijk met een paar benodigdheden.
Wat je
Gekookt ei Need
Dry zuigeling granen
Liquid fry voedsel
Flake visvoer
Cookie sheet
Deegroller
Instructions
1

Verwijder de witte van het gekookte ei en gooi het weg. Doe de dooier in een kom en voeg een eetlepel zuigeling granen . Gebruik een vork om te combineren , tot het mengsel lijkt op een gladde , dikke pasta .
2

Voeg 3-4 druppels vloeibare bak eten en een snufje vlokkenvoer . Meng , het opbreken van de vlokken , terwijl je roeren.
3

Vorm het deeg in kleine koekjes , waardoor ze zo dun mogelijk . Leg de koekjes op een bakplaat met een kleine ruimte tussen elk een. Cook op 200 graden tot ze volledig zijn opgedroogd.
4

Haal de pan uit de oven en leg ze opzij volledig afkoelen . Plet ze met een deegroller , waardoor het poeder zo fijn mogelijk te vergemakkelijken voor de zee apen te eten . Bewaar het poeder in een container die is niet doorzichtig en luchtdicht .

Populaire artikelen

Catfish Feed Ingredients

Meerval -feed bestaat uit een mengsel van voedingsmiddelen , omdat er geen enkele feed ingrediënt u alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een optimale groei en ontwikkeling. Essentiële voedingsstoffen voor meervallen omvatten eiwitten , lipiden , energie , vitaminen en mineralen . De combinatie van ingrediënten in meerval voeding maximaliseert de voedingskundige betekenis van de invoer van meerdere componenten om voedingsbehoeften te voorzien . Bovendien moet de voeding verteerbaar en smakelij

Klik hier

Kunt u Feed Fish Bread Crumbs ?

Feeding vis broodkruimels kan mogelijk leiden tot ernstige gezondheidsproblemen , omdat ze niet de voedingsstoffen die vis nodig om te overleven bevatten . Vele soorten vis zal eten broodkruimels wanneer voorgesteld met hen , maar dat betekent niet dat je moet hen deze te voeden . Vis , net als alle schepselen , behoefte aan een evenwichtige voeding voor een gezond leven te leiden . Een evenwichtige vis dieet bevat vitaminen , mineralen , eiwitten , koolhydraten , vetten en sterolen . In wezen ,

Klik hier

Hoe to Feed slijmprik

De slijmprik is een vleesetend Atlantische paling -achtige aaseter die zich voedt met een paar soorten prooi. Een van de geprefereerde voedsel is al - dode vissen . Een andere favoriete eten is klein heremietkreeften . Hagfish eten ook garnalen en andere kleine ongewervelde dieren . Een slijmprik heeft geen tanden . In plaats daarvan , met behulp van de bijtende plaat , het doorboort zijn voedsel en holen in. Dit maakt het mogelijk om zijn prooi van binnenuit uit eten, het eten van de zachte int

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com