Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> Fish Tanks >> 

Homemade Protein Skimmer

 

Aquarium eigenaren weten hoe vervelend en gevaarlijk eiwit opbouwen kan zijn. Vis produceren organische stoffen die schadelijk zijn voor stikstofhoudende afval te creëren . U kunt eenvoudig opruimen deze ongewenst materiaal uit je tank door het bouwen van een proteïne skimmer uit acryl pijpen en een aantal andere basismaterialen . Het vuile water wordt opgezogen in de pomp , lopen door een kalk hout lucht steen en doorgegeven terug in het aquarium . Het eiwit dat wordt afgeroomd uit stijgt en verlaat het filter via een luchtkamer aan de bovenzijde . Wat je nodig hebt Pagina 2 - inch diameter acryl buis , 3 centimeter lang Goedkope 3 -inch plein van acryl , 1/4-inch dik
Methyline chloride
Lime hout lucht steen
Silicone Goedkope 3 - inch diameter acryl buis , 20 cm lang
boormachine
Bestand
1/2-inch diameter acryl buis , 3 centimeter lang
1/2-inch diameter acryl buis , 12 centimeter lang
1/2-inch brede pijp inlaat , 2 cm lang Goedkope 3 -inch ronde platen, 1/4-inch dik , 3 stuks
2 - inch diameter acryl buis , 2 cm lang < br > 3 - inch diameter acryl buis , 5 cm lang
2 - inch diameter acryl buis , 3 centimeter lang
3/8-inch diameter acryl pijp , Heb 1 cm lang , tonen meer instructies < br >
1

Bevestig de 2 - inch diameter , 3 -inch lange buis naar het centrum van een 3 -inch acryl vierkant . Gebruik methyline chloride op de buis te lijmen aan het plein. Kopen van 2

Plaats een kalk hout lucht steen in het midden van de pijp .
3

Dicht de pijp met siliconen om ervoor te zorgen de obligatie wordt luchtdicht . Dit samenstel is de bodemplaat van je eiwitafschuimer .
4

Boor een 1/2-inch gat 5 centimeter van het ene uiteinde van de 20 - inch lange pijp met een boormachine . Maak nog een gat op dezelfde plaats , op hetzelfde doel , maar aan de andere kant .
5

Lijm en sluit de 20 - inch pijp op de basisplaat . De kleine buis op de plaat moet naar boven , in de pijp en de geboorde gaten moeten worden aan de top , weg van de basisplaat .
6

Bestand een einde van een 1/2-inch breed, 3 inch lange pijp totdat het een hoek van 45 graden . Doe hetzelfde voor de 12 -inch lange pijp .
7

Steek de 3 - inch pijp in een van de gaten die u geboord door de grote buis vastgelijmd aan de bodemplaat. De ingediende einde moet in de grote pijp .

Plaats
8 de 12 - inch ingediend pijp naar beneden de pijp vastgelijmd aan de basisplaat met de ingediende eind naar boven. Lijn de twee ingediend randen zodat de leidingen vormen een "L "-vorm .
9

Lijm de " L "-vorm samen en trek het verlengde stukje pijp door het gat tot aan de verticale buis is tegen de binnenwand .
10

Dicht het gat rond de kleine pijp met siliconen . Dit is de afvoerpijp die zal aansluiten op de pomp .
11

Steek een 2 -inch lang , 1/2-inch brede pijp inlaat en sluit deze af met silicone . Dit zal hechten aan de inlaat slang van de pomp .
12

een 2 -inch gat te boren door het centrum van zowel 3 -inch platen .
13

Bevestig een van de geboorde platen naar de top van de grote verticale pijp met de methyline chloride .
14

Lijm een ​​2 -inch breed stuk van de pijp om het gat in de geboorde plaat . De pijp moet twee centimeter lang zijn . Dit samenstel is het belangrijkste deel van uw proteïne skimmer.
15

Bouw de top , lucht compartiment van de skimmer door het boren van een 3/8-inch gat in de zijkant van een 5 -inch lang , 3 - inch breed stuk pijp . Het gat moet een centimeter van het einde van de buis .
16

Lijm de tweede geperforeerde platen tot het einde van het 5 -inch lange pijp . De plaat moet dichterbij het ​​boorgat worden bevestigd aan het einde .
17

Lijm een ​​3 inch lang stuk 2 -inch pijp aan de binnenkant van de grotere buis . De kleinere pijp moeten worden verlijmd rond het gat geboord in de plaat aan de onderkant .
18

Steek een 1 -inch lang stuk buis in het boorgat in het 5 - inch pijp. Het kleine stuk pijp moet 3/8-inch breed .
19

Dicht de kleine buis in het gat met silicone .
20

Boor een 1/16-duim gat door een 3-inch plaat.
21

Lijm de plaat aan het open einde van het 5 - inch pijp. Dit is het bovenste compartiment van de skimmer .

Populaire artikelen

Automatische Tank Cleaning

Een klein aquarium met daarin niets dan grind en een goudvis is eigenlijk moeilijker schoon te houden dan een grotere , meer complexe tank. Het schoonmaken van uw aquarium kan worden vereenvoudigd en gedeeltelijk geautomatiseerd met de toevoeging van een aantal basiselementen . Mechanische filtratie Mechanische filtratie verwijdert automatisch afval deeltjes uit het water door het al een zeef , die de stukken vangt trekken . Deze moeten dan fysiek uit de tank zodat ze niet vervallen en oplosse

Klik hier

Hoe maak je een lege Fish Tank reinigen

Het is altijd leuk om een leeg aquarium schoon en klaar voor wat critter behuizing kan nodig hebben . Het reinigen van een leeg aquarium is relatief eenvoudig , hoewel het een beetje elleboog vet kan nemen . Aangezien het aquarium in dit geval is al leeg , sommige van het harde werk is gedaan . Handen uit de mouwen , het verzamelen van de benodigdheden, en laten we het reinigen een leeg aquarium . Wat je leeg aquarium nodig Spray fles en 1 pet vol bleekwater Aquarium glasreiniger Algen schro

Klik hier

Hoe het nu met een Small Fish Tank

Bewegen met huisdieren is nooit gemakkelijk , en het meestal probleemloos aquarium en vis - huisdieren zijn geen uitzondering . Of het nu een grote fokker tank of een 3 - liter hobby model , het verplaatsen van uw vissen en hun huis vergt wat planning . Gaat over land of over de weg , de volgende eenvoudige tips om de verhuizing zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk voor alle betrokkenen te maken. Wat je Plastic container met een deksel groot genoeg nodig om tegemoet uw vissen Kleine doos een

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com