Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> Pet Fish >> aquariums

Wat te doen om Alkaline Content Mijn Fish Tank Verlaag

De alkaliteit in aquaria verwijst naar de pH-waarde op een zuur /base schaal , en er zijn verschillende manieren om de alkaliteit verlagen met behulp van zowel synthetische en biologische methoden . Een normale pH bereik voor een zoetwater tank tussen 6,5 en 7,5 , hetgeen een reeks net aan weerszijden van neutrale pH van 7 . Een doel pH bereik voor mariene tanks is tussen 8.1 en 8.4 . Voor het vervangen van de pH in een aquarium , gebruik dan een pH teststrip kit om te bepalen hoeveel van een verandering nodig is . Synthetische Behandelingen

Synthetische pH decreasers , zoals zure additieven , buffers en conditioners , zijn chemische stoffen die de alkaliteit van tank water te verlagen. Vele synthetische behandelingen zijn strikt gemaakt voor zowel zoet of mariene tanks , hoewel zij in vergelijkbare wijze met de alkaliteit verminderen . Voordat zuren kunnen worden toegevoegd aan alkaliniteit verminderen , wordt een omgekeerde osmose-eenheid gebruikt om de mineralen en hardheid van het water te verwijderen . Buffers binden zuren en basen , maar niet de hoeveelheid zuur of base in de tank veranderen . Vóór de aankoop van additieven en het behandelen van aquariumwater , zeker uit te sluiten andere factoren die er de oorzaak van de pH onbalans .
Biologische methoden
azijn , zuiveringszout of seltzer water gevonden op de lokale supermarkt kan ook worden gebruikt om de pH te verlagen .

tegenstelling tot synthetische behandelingen , geen organische methoden niet betrekken toevoeging van chemicaliën , maar het manipuleren van de omgeving binnen de tank om de juiste pH-waarde op peil te houden . Met behulp van veenmos in het filtersysteem kan helpen bij het van nature een pH telt verminderen , maar deze methode verandert ook de tank water kleur. Het toevoegen van schoon drijfhout gekocht van een vis leveren winkel of het opnemen van een lucht steen in de tank zal ook alkaliteit verminderen . Schelp en koraal skelet maken een verhoging van de pH en kan daarom worden verwijderd om alkaliteit te verminderen .
Preventief onderhoud

Omdat gewoon kraanwater is dicht in bereik de pH vereist door de meeste aquaria, kan preventief onderhoud pH en alkaliteit waar ze moeten zijn te houden . Sommige vissen hobbyisten suggereren een 10 - tot 15 - procent water verversen wekelijks , samen met een gematigde hoeveelheid voer en het houden bakpopulatie nummers optimaal. Aanvullende preventie technieken de pH elke twee weken tot grote veranderingen die fataal vis en zoveel biologische technieken om juiste pH mogelijk te houden om de hoeveelheid chemicaliën in de tank te verminderen voorkomen controleren .


overwegingen

of met behulp van synthetische additieven of biologische ingrediënten , de kleinst mogelijke hoeveelheid om te voorkomen dat het overmatig benadrukken van de vis met drastische pH veranderingen . Het controleren van de pH-bereik vaak het bereik van pH moet je corrigeren moet uw tank gevoelig zijn voor schommelingen te verminderen . Bij de behandeling van het water voordat u deze aan de tank lijkt misschien handig, zal de pH veranderen wanneer u decoraties en vissen toe te voegen . Om een ​​gezond tank te behouden , behandelen pH-waarde wanneer de tank is opgezet met de volledige inhoud .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com