Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe om te verhuizen naar een groter aquarium

 

Verhuizen naar een groter aquarium kan heel spannend - voor zowel u als uw vissen ! Zij zullen genieten van de extra ruimte om te zwemmen , en je zal de ruimte hebben om te beginnen met het toevoegen van meer vis . Het is belangrijk om voorbereid voor de overgang . Dit zal ten goede komen u en uw vissen , het leven na de overgang veel makkelijker . Wat je
filter nodig
filter media
Visvangnet
Emmers
Toon meer instructies
voorbereiding van de nieuwe Aquarium
1

Plaats de nieuwe media voor uw nieuwe filter in een fokkerij netto kooi los .

Plaats Pagina 2 van de kooi in uw bestaande aquarium. Deze stap zal u helpen uw nieuwe biologische filter zaad van tevoren om fietsen te verminderen in uw nieuwe aquarium. Houd de nieuwe media in de oude tank voor minstens een week .
3

Spoel de nieuwe aquarium alsmede eventuele nieuwe decoraties of grind je wilt erin gaan zetten met koud leidingwater . Dit zal vuil dat tijdens de fabricage of verpakking te ontladen .

Plaats
4 het nieuwe aquarium waar je wilt dat het is na de overgang .
5

Stel de nieuwe apparatuur , zoals uw nieuwe filter , verwarming of andere apparatuur die niet wordt gebruikt op uw bestaande aquarium.
maken van de overgang

Tap 6 de oude tank door overhevelen het water in emmers , zoals je zou doen tijdens een reguliere water verandering . Zodra het water is , kun je ook uit grind of versieringen die u wilt gebruiken in uw nieuwe tank .
7

Verplaats de vis in de emmers gevuld met het water uit de oude tank met behulp van uw vissen net.
8

Voeg het water in de emmers van uw oude tank in de nieuwe tank. Laat de vis nog niet toe .
9

Verplaats de filter van uw oude aquarium naar de nieuwe , zelfs als je een nieuwe filter . Draai beide filters op , eerst om ervoor te zorgen dat er genoeg water in de tanks voor de filters goed te laten werken . Dit zal ook helpen bij het ​​fietsen als uw nieuwe tank past .
10

Beweeg je vis aan de nieuwe tank voorzichtig , een voor een , maar alleen als er voldoende water uit de oude tank voor zij vrij kunnen zwemmen . Als er niet , voeg genoeg zoet , chloorvrij water tot je dit punt te bereiken , en vervolgens af te sluiten het nieuwe aquarium met meer water indien nodig zodra alle vissen zijn binnen.
< Br >

Populaire artikelen

Hoe te meten het Licht in een aquarium

De hoeveelheid licht die nodig is in een aquarium is afhankelijk van de grootte van het aquarium en de omgeving die u probeert te herscheppen . Eisen verlichting verschillend voor alleen - vis aquariums , beplant zoetwater aquaria en aquaria zal zijn . Het is belangrijk om het aantal watt en het spectrum die het beste werkt voor uw specifieke tank bepalen . Wat je nodig hebt Briefpapier Potlood Calculator Toon meer instructies 1 TL -buis licht werkt goed voor slechts vis - aquaria. Bepaal de

Klik hier

Hoe vaak moet je gebruiken Ammoniak Tabletten in aquaria

? Wanneer u het opzetten van een aquarium , bent u de oprichting van een miniatuur ecosysteem . In de natuur , een dergelijk systeem heeft een eigen checks and balances . Een aquarium heeft echter de beperking dat het een gesloten systeem . Wat je ook introduceren - vis , voedsel , water, planten - kan een dramatisch effect op de dieren die erin leven hebben . Ammoniak is slechts een van de vele chemicaliën te controleren in een aquarium , en het kan dodelijk zijn . Gelukkig kan beschikbaar aqua

Klik hier

Gemeenschappelijke Hitchhikers in een Reef Aquarium

Eigenaars van zeevis aquaria moet een specifieke balans van voedingsstoffen , zoutgehalte , temperatuur en het leven te behouden om een ​​klein ecosysteem te creëren in hun tank. Levend koraal biedt een zee aquarium met een verscheidenheid van het mariene leven . Al deze organismen opgeslagen in de rots , die zal groeien als je eenmaal introduceren levend koraal om je tank , zijn lifters genoemd . Sommigen van hen zijn gunstig voor het mariene ecosysteem en andere rassen zijn niet gunstig. Butto

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com