Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Hoe om water te zuiveren voor een Fish Tank

 

De beginnende vis eigenaar misschien niet de vraag hoe veilig het is om gewoon te gieten kraanwater in zijn aquarium . Echter, om de gezondheid en het uiterlijk van een goed onderhouden aquarium te handhaven , de beginner moet de kwaliteit van het leidingwater te overwegen voor het toevoegen van elke vis . De bottom line is dat je de vis niet kan in je aquarium totdat het is een veilig, stabiel milieu . Instructies
1

Verwijder chloor uit je tank. Gewoon kraanwater is prima voor de meeste vissen , maar als het van een gemeentelijke voorziening of een vuilwatertank , het heeft waarschijnlijk te veel chloor . Gebruik een product, zoals NovAqua of Tetra AquaSafe om kraanwater te ontgiften voor uw aquarium . Kopen van 2

Voeg een aquarium filtratie- systeem om uw tank. Veel soorten filters beschikbaar, waaronder spons filters , bio - wiel filters , bodemfilters en wervelbed filters .

Wacht
3 totdat het water heeft gefietst voor het toevoegen van de vis . Volgens fishlore , de stikstofcyclus , die nuttig bacteriën vaststelt , begint wanneer u eerst een tank . De ammoniak en nitraat stijgen en vervolgens afzetten als de goede bacteriën groeien - een sequentie die kan nemen van twee weken tot twee maanden . U kunt echter wel vis eten , pure ammoniak of een filtersysteem dat bacteriën het versnellen van de stikstofcyclus omvat gebruiken .
4

Controleer het water met een aquarium testkit voordat je eindelijk weet dat uw water heeft gezuiverd voor uw vissen . Verschillende kits zijn beschikbaar voor zoet-en zoutwater tanks , en ze kunnen sporen chemicaliën zoals ammoniak , nitraat , pH , calcium en chloramine .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com