Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Hoe het opzetten van een 29 liter aquarium

 

Een afgewerkt aquarium is een compleet ecosysteem . Gezond water is de focus van de juiste setup . Visafval en ongefilterd deeltjes in het water zorgen voor een stof genaamd ammoniak, dat is giftig voor vissen. Een goede filter en gebruik van waterplanten zal ammoniak te verminderen. Balans water wordt uiteindelijk in toom gehouden door de aanwezigheid van gezonde bacteriën die ammoniak eten. Radicale veranderingen , zoals het toevoegen van te veel vissen tegelijk , kunnen deze bacteriën . In het algemeen grotere tanks stabieler . Een 29 - liter tank is een goede middelgrote tank om mee te beginnen . Wat je nodig hebt
29 Gallon Fish Tank
Aquarium Light
£ 40 aquariumkiezel
Decoraties
Filter
Heater
Thermometer
luchtpomp
Air Stone
Aquarium Water Conditioner
Fish Net
Visvoer
Vis
Toon meer instructies
1 gebruik geen reinigingsmiddelen om grind te wassen . Gebruik water om je tank vrij van chemische residu houden .

Spoel de tank en levert met water . Spoel uw grind om stof en vuil te verwijderen , en vervolgens toe te voegen aan de tank. Kopen van 2

Affix uw filter, verwarming , thermometer , luchtpomp , lucht steen en tank licht om de tank na de instructies van de fabrikant . Plaats uw aquarium decoraties in de tank .
3 Water conditioner neutraliseert chloor , dat schadelijk is voor vis is .

Vul de tank met gewoon kraanwater . Gebruik je water conditioner volgens de instructies van de fabrikant.

Zet 4 op uw aquarium apparaten . Stel uw kachel om tussen 75 en 80 graden Fahrenheit .
5 Het is het beste om slechts 1 centimeter vis per liter water te houden . Bijvoorbeeld met een 29 liter tank , kon je 10 3 -inch goudvis kopen .

Koop uw vissen . Het beste is om uw aquarium te beginnen met minder vis dan de aanbevolen hoeveelheid . Hierdoor kan uw ecosysteem tijd om geleidelijk te stabiliseren . Wacht drie tot vier weken na het opzetten van uw aquarium voor het kopen van uw vissen. Dit maakt het aquarium tijd om behulpzaam bacteriën groeien .
6

Introduceer uw vis in de tank geleidelijk . Drijven de vissen zak in de tank om de vis wennen aan de nieuwe temperatuur . Zorg dat er geen water uit de tas om uw aquarium in te voeren . Gebruik een schone kop te schep kleine hoeveelheden water uit je aquarium in de zak in de loop van een uur .
7 Voltooide . Zorg ervoor dat uw filter is altijd aan het werk , of de gezonde bacteriën zullen sterven door gebrek aan zuurstofgehalte .

Breng uw vissen in het aquarium met behulp van een visnet .
8

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com