Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Hoe de groei van kalkalgen Verbeteren

 

Coralline algen groeit op levende rotsen in een aquarium om diepte en kleur toe te voegen aan zout water tanks. De algen komt in een verscheidenheid van kleuren, waaronder wit, paars, rood en roze en groeit beter onder optimale omstandigheden. De temperatuur , water chemie en andere factoren zal de groei van kalkalgen , die op zijn beurt zal maken elk aquarium meer kleur aan te moedigen . Wat je
Ongewenste tandenborstel nodig
Toon meer instructies
1

Locate of aankoop van een live rock die al goed is bedekt met verkalkte wieren . Deze zijn te vinden op de meeste dierenwinkels . De rots toe te voegen aan het aquarium zal toelaten om sneller te verspreiden . Kopen van 2

Schrob elk oppervlak of rotsen met een ongewenste tandenborstel . Het schrapen zal de algen vrijkomen in het water , zodat het sneller verspreiden en groeien op andere oppervlakken .

Plaats
3 de tank in een gebied dat een lage tot matige licht heeft . De algen groeien en zich verspreiden onder deze voorwaarden als het bootst de onder de oceaan , waar de algen van nature ontvangen licht .
4

Ververs het water op een regelmatig schema , zoals een keer per twee weken of elke maand. Dit zal de fosfaat-en nitraatgehalte in het water te houden lager, wat de groei van de algen zal aanmoedigen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com