Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> Pet Fish >> aquariums

Hoe maak je een vis aquarium met een hevelslang Reinig

overhevelend water kan ongewenste puin snel en gemakkelijk te trekken uit uw aquarium . Sifons speciaal ontworpen voor het reinigen van aquariums zijn verkrijgbaar bij dierenwinkels en vaak gebruikt u een waterdruk uit een kraan of een lamp pomp om te beginnen met de sifon werken . Echter , kunt u geld besparen door het gebruik van een eenvoudige lengte van plastic slang aan uw aquarium sifon schoon . Omdat sifon reinigen verwijdert een deel van het water uit je aquarium , neem deze tijd voor het schoonmaken als een kans om ook een water verandering doen . Wat je
5 liter emmer
8 voet , 3/4 inch transparante kunststof slang Pagina 2 voet , 1/4 inch plug hengel
Toon meer instructies

1

naast het aquarium Plaats de lege emmer op de vloer .


2 de gehele lengte van de plastic sifon slang in het aquarium en vul de lengte van de slang met water . Verwijder alle luchtbellen uit de slang .

Hold 3 ene uiteinde van de slang in het water nabij de bodem van het aquarium . Plaats uw duim over het andere uiteinde van de sifon slang . Met uw duim nog steeds op het uiteinde van de slang , trek dat einde uit het aquarium en plaats deze in de emmer . Laat je duim . De sifon zal beginnen en het water zal beginnen te lopen door de slang .
4

Houd het uiteinde van de hevel slang vlak bij de bodem van het aquarium . Probe en roer het grind voorzichtig met de plug stang vuil brengen tot het einde van de slang . Wees voorzichtig niet te zuigen elke grind , planten , vissen of andere items . Werken in het aquarium in een heen en weer patroon om vuil te verwijderen .
5

Kink de slang tijdelijk de sifon effect stoppen . Laat het om de verzeping om opnieuw te beginnen .
6

Verwijder het vacuüm einde van de sifon van het water om het water te stoppen. Laat de slang helemaal leeglopen . Verwijder de sifon uit de emmer en gooi het vuile water .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com