Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe maak je een vis aquarium met een hevelslang Reinig

 

overhevelend water kan ongewenste puin snel en gemakkelijk te trekken uit uw aquarium . Sifons speciaal ontworpen voor het reinigen van aquariums zijn verkrijgbaar bij dierenwinkels en vaak gebruikt u een waterdruk uit een kraan of een lamp pomp om te beginnen met de sifon werken . Echter , kunt u geld besparen door het gebruik van een eenvoudige lengte van plastic slang aan uw aquarium sifon schoon . Omdat sifon reinigen verwijdert een deel van het water uit je aquarium , neem deze tijd voor het schoonmaken als een kans om ook een water verandering doen . Wat je
5 liter emmer
8 voet , 3/4 inch transparante kunststof slang Pagina 2 voet , 1/4 inch plug hengel
Toon meer instructies
< br nodig > 1

naast het aquarium Plaats de lege emmer op de vloer .


2 de gehele lengte van de plastic sifon slang in het aquarium en vul de lengte van de slang met water . Verwijder alle luchtbellen uit de slang .

Hold 3 ene uiteinde van de slang in het water nabij de bodem van het aquarium . Plaats uw duim over het andere uiteinde van de sifon slang . Met uw duim nog steeds op het uiteinde van de slang , trek dat einde uit het aquarium en plaats deze in de emmer . Laat je duim . De sifon zal beginnen en het water zal beginnen te lopen door de slang .
4

Houd het uiteinde van de hevel slang vlak bij de bodem van het aquarium . Probe en roer het grind voorzichtig met de plug stang vuil brengen tot het einde van de slang . Wees voorzichtig niet te zuigen elke grind , planten , vissen of andere items . Werken in het aquarium in een heen en weer patroon om vuil te verwijderen .
5

Kink de slang tijdelijk de sifon effect stoppen . Laat het om de verzeping om opnieuw te beginnen .
6

Verwijder het vacuüm einde van de sifon van het water om het water te stoppen. Laat de slang helemaal leeglopen . Verwijder de sifon uit de emmer en gooi het vuile water .

Populaire artikelen

Hoe te waterplanten in aquaria Plant

toevoegen waterplanten om uw verse watertank geeft u niet alleen met natuurlijke voordelen , maar het geeft je ook een kans om uw aquarium personaliseren . Aquatische planten produceren zuurstof , kooldioxide en hulp te breken afval materiaal in het systeem . Wat je nodig hebt Waterplanten Proper substraat ( grind , kwarts grind, gekleurd grind, zand, grond ) op medium tot hoge verlichting ( afhankelijk van het type planten ) op Nutrient tabletten Toon meer instructies planten van uw waterp

Klik hier

T5 Verlichting van het Aquarium Vs . Metal Halide

Met de recente introductie van de nieuwe T5-lampen , die kan repliceren het spectrum van het licht koralen zijn nodig om te groeien , er is veel discussie over de vraag of T5 is beter dan metaal halide geweest . repliceren de intensiteit van de zon met home verlichting Geschiedenis Traditioneel, als je wilde Coral House in uw huis aquarium , moest je metaalhalide hebben . Ze waren warm , overal gebruikt 250-400 watt per lamp , en je nog steeds nodig tl atinics (lampen met een blauwe kleur )

Klik hier

Hoe maak je een Fish Tank Divider Zorg

Mensen hebben vis sinds de dagen van het oude Rome als huisdier gehouden in aquaria . We hebben , natuurlijk , vorderde sindsdien op wat onze ideeën over gezondheid vissen zijn . Het is niet gezond voor sommige vissen in dezelfde aquarium worden gehouden vanwege de agressieve aard van sommige vissen . Met meer dan een tank , kan echter beginnen steeds duur echt snel . Met behulp van enkele winkel gekocht materialen en gemeenschappelijke instrumenten , kunt u uw eigen tank divider bouwen en houd

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com