Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe het opzetten van een nieuwe 10 Gallon Freshwater Fish Tank

 

Het opzetten van een nieuw aquarium kan een ontmoedigend proces zijn . Waar komt het filter heen? Welke ondergrond moeten worden gebruikt? Wanneer is het klaar voor vis ? Er zijn 101 vragen voor de nieuwe aquariaan en het kan veel onderzoek nodig om een ​​echte greep op de basisprincipes van het houden van vissen te krijgen. Het opzetten van de tank neemt juist tijd en geduld , maar het loont echt uit als de vis bloeien in een gezonde , stabiele omgeving . Wat je nodig hebt
10 liter grote aquarium
Dompelpompen heater - stat
Thermometer Heb Filter
Inert aquarium grind of zand
Decoraties
Emmer
ondiepe kom
Jug
conditioner Water
Bleach
Sponge
Toon meer instructies
reinigen tank
1

ligt op een stabiele ondergrond en controleer op breuken of andere gebreken . Vul het reservoir met vers water.

Veeg 2 over inwendige oppervlakken met spons en voeg een halve dop van bleekwater . Meng goed en laat gedurende enkele uren.
3

Lege tank en opnieuw vullen met vers koud water . Voeg dubbele dosis van water conditioner en meng goed. Veeg tank naar beneden met de spons . Maak de tank leeg en laat het drogen .
4

Spoel het substraat in een emmer , mengen goed en het vervangen van water als het wordt troebel . Ga door tot het water helder blijft . Drain emmer .
Instellen
5

Plaats de tank in uw beoogde locatie. Zorg ervoor dat de tank niet in direct zonlicht en niet in de buurt van een verwarming of airconditioning unit . Vermijd plaatsen in de buurt van deuren of routes door het huis . Zorg ervoor dat alle standaard of tafel die u gebruikt is stabiel en kunnen houden van het gewicht van de tank gevuld is .
6

Construct de filter en verwarming volgens instructies van de fabrikant , media of bewakers zo nodig toe te voegen . Voorzichtig Spoel de filter en verwarming in zoet water en plaats in de tank volgens de instructies van de fabrikant .
7

toevoegen laag gespoeld substraat aan de bodem van de tank die 1 centimeter diep vooraan en 2 cm diep aan de achterkant .
8

Vul een emmer met zoet water en voeg een dosis water conditioner volgens de instructies van de fabrikant .
9

Plaats de ondiepe kom in de tank en gebruik de kruik aan het water toe te voegen in het aquarium te gieten op de kom , zodat de ondergrond niet wordt verstoord . Vul de tank halverwege . Haal de kom.
10

decoraties en planten In de tank. Verwijder altijd de potten of loden gewichten uit planten en verwijder de onderste 2 centimeter van de bladeren van stengelplanten . Zorg ervoor dat alle decoraties zijn vis -safe . Decoraties met bewegende onderdelen , metalen onderdelen of kleine gaatjes zijn vaak onveilig voor vissen , ondanks het feit dat verkocht voor aquaria .
11

Vul de tank naar de top met het resterende water . Laat de tank te regelen voor 20 minuten en zet de kachel en filteren . Troebeling in het water zou verdwijnen na een paar dagen , gedurende welke tijd het water zal regelen en de tank zal de gewenste temperatuur te bereiken .

Populaire artikelen

Is het beter om een Tall Fish Tank of een Long Fish Tank ?

De vorm van een vis kan de levensduur beïnvloeden in een aquarium in een aantal manieren. De hoogte- breedteverhouding van een aquarium kan het zuurstofgehalte van de tank , de verlichting en zelfs het gedrag van de vis binnen beïnvloeden . Echter, verschillende vis verschillende tank vormen vereisen . Exchange zuurstof Actieve vis zoals lipjes hebben goed zuurstofrijk water . Laag, breed aquaria hebben de neiging om een ​​betere baan te wisselen zuurstof doen . Grotere aquaria neiging om een

Klik hier

Feiten Apple Slak

bekend als zowel een invasieve soort en een onderhoudsarme huisdier, de appel slak is de algemene naam voor de ongeveer 120 soorten in de familie Ampullariidae . De geel - bruin -dop weekdieren worden gekenmerkt door hun grootte , waardoor ze de grootste van de wereld zoetwaterslakken maakt . Habitat Deze buikpotigen liever warme klimaten . Volgens de Florida Division van de aquacultuur, kan appel slakken te vinden in slow-moving zoetwater in tropische en subtropische gebieden van Zuid-Amerika

Klik hier

DIY Vis Aquarium

Begin je eigen aquarium kan een leuke en lonende hobby . Aquaria zijn er in verschillende vormen, maten en zijn gemaakt van verschillende materialen . Begin je eigen kan bijdragen tot een gesprek stuk voor uw gasten en geliefden te bewonderen . Aquariums ook dienen als sociale habitat voor een verscheidenheid van huisdier vis en waterleven. Zoetwater aquaria zijn veel makkelijker te onderhouden dan zoutwater tanks. Beginners moeten beginnen met zoet water . Equipment Het belangrijkste onderdeel

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com