Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe te installeren Slangen , pompen en filters in een 135 Gallon Fish Tank

 

Het opzetten van een aquarium in uw huis of kantoor kan zeer de moeite waard , en het opzetten van een groot aquarium kan nog meer zijn. Een grote 135 - liter aquarium is meteen het brandpunt van de kamer waar het wordt geplaatst , en de oprichting van een grote tank kunt u een groot aantal vissen in een natuurlijke omgeving te houden . Maar voordat u het opzetten van die 135 - liter tank , moet u de juiste pompen , filters en andere accessoires hebben . Wat je nodig hebt
Aquarium Aquarium staan ​​
Macht filter
Corner filters
bodemfilter
luchtpomp
Aquarium slangen
Planten en decoraties

Toon meer instructies
1

Zoek een geschikte plek voor uw 135 - liter tank . Een grote tank neemt veel ruimte , dus zorg ervoor dat je genoeg ruimte voor de tank , de stand en de accessoires. Laat jezelf ruimte om te werken achter de tank - waardoor er ruimte in de rug zal het gemakkelijker maken om het aquarium te onderhouden kopen van 2

Zorg ervoor dat de standaard die u kiest is stevig genoeg om een 135 - liter tank te houden . . Water weegt £ 10 per gallon , dus uw stand zal moeten £ 1350 van water , plus een paar honderd kilo grind , drijfhout , rotsen , decoratie , evenals de pompen , filters en slangen nodig zijn om de tank goed blijft draaien tegemoet te komen.

Beslis 3 of u wilt een bodemfilter gebruiken . Een bodemfilter is een goede keuze voor biologische filtratie , maar om het draaiende te houden moet u de tank vacuüm op een regelmatige basis .
4

Installeer de bodemfilter in de kale tank als je van plan om zo'n filter te gebruiken. Zorg ervoor dat het filter bedekt het gehele bodemoppervlak van de tank . Bedek de filter met 2 tot 3 centimeter van grind .
5

Plaats een hoek filter in beide achterste hoeken van de tank . Corner filters bieden uitstekende mechanische en chemische filtratie , evenals enkele biologische filtratie . Bevestig een stuk luchtleiding naar de inlaat poort op elk filter en lopen dat buizenstelsel en uit de tank .

Plaats
6 een grote macht filter in het midden van de tank , langs de achterwand van het aquarium . Zorg ervoor dat u een power filter geschikt voor ten minste 150 liter aan te schaffen. Het kopen van een filter geschikt voor een grotere tank dan degene die je hebt zal toestaan ​​dat filter efficiënter te laten verlopen . Installeer het filter cartridges, maar niet de filter nog niet aan.
7

Bevestig de luchtslang uit elke macht filter om een aparte luchtpomp . Zorg ervoor dat de pompen die u koopt zijn beoordeeld op zijn minst voor een 150 - liter tank .
8

Place planten , drijfhout en andere aquarium decoraties voor de pompen en filters om ze te verbergen en zorgen voor een meer natuurlijke kijken . Gebruik grote planten aan de opname buizen voor de hoek , macht en bodemfilters verbergen.
9

Vul het aquarium met water . Giet het water langzaam om te voorkomen dat loskomen van de planten en decoraties . Het is nuttig om een grote kom binnen in het aquarium en giet het water in dat .
10

Steek de luchtpompen in en kijk voor bellen uit de hoek filters en de bodemfilter , als u een. Vul het reservoir van de kracht filter met water , sluit de filter inch Je moet zien water begint uit de filter te stromen in een waterval effect .

Populaire artikelen

Nano Fish Tank Onderhoud

Een nano tank is een klein aquarium zout water . Nano tanks komen in de maten variërend van 5 liter tot 30 liter . Nano tanks kunnen worden onderhouden met de dure , grotere aquarium apparatuur , zoals chillers , calcium reactoren en putten. De meeste onderhoudswerkzaamheden op nano tank kan worden bereikt met eenvoudige aquarium benodigdheden . Verzamel uw leveringen Koop uw elementaire benodigdheden bij een plaatselijke viswinkel : visnetten , zout water testkit , zout water , 5 - liter emme

Klik hier

Aquarium Plant Meststoffen

Gezonde plantengroei in zout en zoet water aquaria is afhankelijk van de CO2- , ijzer , licht , substraten en een voedende kunstmest dat de vis niet zal schaden. Goed bemeste planten zullen weelderig groeien en de vis iets te grazen op en zwemmen tussen . Het is belangrijk om een aantal factoren te overwegen wanneer het beslissen welke soorten kunstmest te kopen , inclusief hoe zwaar beplant het aquarium is . Een aquarium met slechts een of twee levende planten waarschijnlijk geen kunstmest nodi

Klik hier

Hoe maak je veilig Aquarium Terracotta Caves

Terracotta potten zijn een geweldige manier om grotten toevoegen aan een aquarium . Het toevoegen van verschillende afmetingen en hoogtes kan uw vissen plaatsen om te spelen en te verbergen geven . Echter , het is belangrijk om deze grotten veilig te creëren, zodat de vis niet gekwetst zwemmen in en uit hen . Wat je nodig hebt Terracotta potten Electric boor met beton beetje Rotary boor met slijpsteen bit Niet- giftige siliconen Lexan of plastic ( optioneel ) Show meer instructies 1 Elektr

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com