Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe kan ik Fake Rocks voor een aquarium maken

 

Het vinden van de perfecte rotsen om je aquarium te versieren kan een frustrerende taak zijn ; nog erger kan worden het vinden van een perfecte steen zonder enige manier op te sporen andere steen die overeenkomt . Veel aquarianen hebben zich tot het creëren van hun eigen aquarium stenen uit cement . Deze goedkope proces kunt u de vrijheid om de exacte grootte en vorm van de rotsen die nodig zijn voor uw aquarium te ontwerpen , en correct gedaan , is volledig veilig voor uw vissen . Eenvoudige spel zand wordt gebruikt voor zowel de rots mallen en een deel van de rots mengsel . Wat je nodig hebt
portlandcement
Speel zand
Emmers en mengen containers
Toon meer instructies
1

Meng de Portland cement in een kleine emmer volgens instructies op de verpakking . kopen van 2

Was de play zand in een aparte 5 - liter emmer met behulp van een slang , waardoor stof en vuil uit te overlopen van de emmer . Gebruik uw hand of een verf roer stok om het zand wervelen rond totdat het water helder is . Tap het water.
3

Mix ongeveer vier delen spelen zand om elk deel van Portland cement , of tot het mengsel vormt een losse , bijna doughlike consistentie. Het mengsel moet dik genoeg zijn om te worden opgehaald in uw handen , maar dun genoeg dat het zal verspreiden in spleten op zijn eigen . Reserveer de rest van de vochtige spelen zand in de emmer .
4

Giet de rest van het spel zand in een plastic kuip of container. De verpakkingsgrootte variëren per situatie maar moet diep genoeg om de grootte van de stenen u wilt maken fit.
5

Graaf gaten in het vochtige zand ( verneveling met extra water te houden het tezamen eventueel zand ) het vormen van de stenen vormen . Dit is de stap die u toelaat om uw creativiteit uit te oefenen , de mogelijkheden zijn eindeloos , en het opzoeken van beelden van echte rotsen kan helpen lenen inspiratie om het proces . U kunt zelfs stukjes gemalen koraal of schelp ( alleen zoutwater tanks ) toe te voegen aan de bodems van de mallen om textuur en rente toe te voegen .
6

Giet de cement deeg in de vormpjes . Op dit punt kun je handenvol vochtig zand toe te voegen aan de bodem of zijkanten van het cement om spleten en grotten maken .

Laat 7 de rotsen te genezen voor 24 uur .
8

Trek de betonnen stenen uit de mallen en slang uit losse zand . Op dit punt moet de rotsen te harden voor zes tot acht weken voordat ze worden toegevoegd aan het aquarium .

Populaire artikelen

Aquarium Ziekte Symptomen

Zelfs ervaren aquarianen hebben moeite met de diagnose van bacteriële ziekten , parasitaire infecties en schimmelinfecties bij zoet-en zoutwater aquarium vissen . Wat geldt voor een soort vis mag niet noodzakelijkerwijs dezelfde te zijn voor een ander soort vis . Vele malen , zijn bacteriële infecties aangezien voor schimmelinfecties . Herkennen symptomen van verschillende ziekten die aquariumvissen beïnvloeden is de eerste stap in de juiste diagnose en behandeling . Parasitaire ichthyophthiri

Klik hier

Wat is het doel van een luchtpomp in een aquarium

? Een aquarium luchtpomp is een klein apparaat dat lucht onder lage druk dwingt via een slang in een aquarium . Ze hebben vele toepassingen , uit operationele nieuwigheid decoraties om het houden van vissen in leven . Beluchting Bubbles schudden van de oppervlakte , het bevorderen van de gasuitwisseling ( beluchting ) . Het belangrijkste doel van een luchtpomp is om het water te beluchten , het verhogen van opgeloste zuurstof , zodat vissen kunnen ademen . De pomp heeft geen zuurstof dwingen d

Klik hier

Mocht Aquarium Lights worden gelaten op

? Het is belangrijk om de juiste verlichting voor de juiste hoeveelheid tijd per dag hebben , of het kan vis stress veroorzaken . Aquarium verlichting is bedoeld om hun natuurlijke habitat te repliceren . Als het licht is links op de hele tijd , zonder s nachts , ze hebben geen andere manier om hun gedrag te normaliseren . De gevolgen van onjuist of onvoldoende licht Onvoldoende licht kan veroorzaken bruine algen om te groeien in je tank . Bruine algen kunnen gaan groeien in lagen in uw aqua

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com