Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> Pet Fish >> aquariums

Wat zijn de voordelen van live Aquarium Planten

? Het bezit van een aquarium kan u voorzien van de mogelijkheid om een ​​natuurlijke omgeving te creëren in uw huis. Het onderhouden van een aquarium is eenvoudig middels eenvoudige onderhoud. Een juiste instelling met de juiste water filtratie-systeem , een verwarming indien nodig en een verlichte afdekking zal de nodige milieu leveren voor levende aquariumplanten . Uw opstelling doel is om een ​​stabiele omgeving te creëren . Schommelingen in temperatuur en water chemie kan schaden levende planten die misschien niet de ecologische mechanismen aan te passen aan ingrijpende veranderingen. Levende aquariumplanten zijn verkrijgbaar bij dierenwinkels , tuincentra en online . Dekken voor Fish

Misschien wel het belangrijkste voordeel van levende aquariumplanten is voor de andere organismen die het aquarium delen. Levende planten bieden dekking voor aquariumvissen . In een tank met een verscheidenheid aan vis , kan de concurrentie voor voedsel en middelen optreden . Levende planten geven kleinere of minder agressieve vis een kans te verbergen . Dit vermindert stress en de kans op ziekte in het aquarium vissen , waardoor voor een gezonder milieu .
Gas Exchange

Levende aquariumplanten profiteren van een tank setup door bij te dragen aan de natuurlijke uitwisseling van gassen in aquariumwater . Planten nemen kooldioxide in het water om fotosynthese te ondergaan , het proces waarbij planten maken voedsel en energie . Op zijn beurt , planten geven zuurstof af , waardoor de juiste opgeloste zuurstof niveaus die nodig zijn voor planten en vissen leven te behouden .
Natural Environment

Levende planten zijn een component die u kunt gebruiken om een natuurlijke omgeving te creëren in uw tank . Sommige aquariumvissen liever een tank setup die hun inheemse habitat repliceert en kunnen niet gedijen in een tank met kunstplanten . Levende planten kunnen als nesten leefgebied dienen en zorgen voor voedsel voor aquariumvissen .
Esthetische aantrekkingskracht

Levende planten toe te voegen aan de esthetische aantrekkingskracht van een aquarium , toe te voegen aan het gevoel van vrede en rust die u kunt vinden van het staren in een aquarium . De natuurlijke beweging van planten in reactie op het water of vis beweging draagt ​​bij aan de waarde ervan.
Water Quality

Naast het handhaven van zuurstofgehalte , waterplanten de algehele waterkwaliteit door het absorberen van afvalproducten van vissen en andere aquarium organismen . Deze actie helpt voorkomen dat hoge concentraties ammoniak in het water , die elke waterleven kan doden in het aquarium . In de gesloten omgeving van een aquarium , onderhoud van water chemie is van vitaal belang. Waterplanten helpen ook voorkomen algengroei . Ongecontroleerde algengroei mars het uiterlijk van de tank en verhoogt de kans op kwesties van de waterkwaliteit van rottende algen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com