Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Aquarium Interieur Tips

 

Een aquarium is niet alleen een habitat voor vissen , het kan ook een kunstwerk zijn. Het is aan jou om te beslissen wat voor soort kunstwerk je zal ontwerpen . Bedenk wat past in uw interieur alsmede eventuele bijzondere behoeften van uw vissen kunnen hebben . Begin met een thema

Een optie is om te beginnen met het thema van een aquatisch gerelateerde film zoals " Finding Nemo " of " De Kleine Zeemeermin ". Aquarium decoraties met dit thema zijn overal verkrijgbaar , en het is zelfs mogelijk om branded aquaria te vinden. Deze zijn erg populair , die kinderen , maar uw kind kan de stijl ontgroeien voordat de vis ontgroeien hun tank. Een andere optie is om een ​​minder specifiek genre kiezen , zoals piraten , scheepswrakken of Atlantis . Deze motieven zijn eenvoudig te maken met behulp van algemeen beschikbare decoraties. Ze zijn niet erg origineel thema , maar vasthouden aan een stijl zal het uiterlijk van uw tank te verenigen .
Classic Tacky

De populariteit van tacky aquarium decor is duidelijk uit de kortste bezoek aan de dierenwinkel . In plaats van te vernietigen de uitstraling van uw tank met een paar smakeloze tekenen , waarom niet smakeloos het uiterlijk van uw tank ? Start vanaf het grind met een gedurfde mix van fluorescerende roze, blauw , en paars rotsen. Voeg wat domme borden zoals " Geen Visserij " of " Pas op voor de haai. " Gooi in een aantal motion ornamenten zoals een schatkist die opent en sluit of een bewegende duiker . Zodra u de luchtpomp ingesteld, kunt u een hoop lucht stenen en bubble gordijnen voeg aan uw tank geven een rare uiterlijk . Zij zullen niet de meeste vis moeite en waardevolle beluchting naar de tank.
Beplant aquarium

De beplant aquarium is het meeste werk op te zetten , maar het kunt uw werklast te verminderen langs de lijn. Planten nemen visafval als meststof en schoonmaken van uw tank in het proces . Ze kunnen ook plaatsen voor verlegen of baby vis te verbergen . In het geval van schuwe vissen , zal dit hun stress te verminderen en maken ze gezonder vis , terwijl het de kans op overleving kan verhogen voor jonge vissen . Een beplant aquarium kan worden ingesteld gewoon met een paar Java varens en een aantal Java mos . Wilt u meer uitgebreide krijgen , voegt high-powered verlichting en een CO2-systeem met het oog op de groei van planten te optimaliseren.
Natuurlijke, niet - beplante bak

Sommige vissen , zoals Tanganyikan shell bewoners , liever tanks hebben zonder planten . In plaats daarvan , ze willen graag schelpen en een zachte zand substraat hebben . Andere cichliden uit het Malawi liever een tank met een rots substraat . Door het herstel van hun natuurlijke habitat , zult u uw vis gelukkiger gezonder te maken , en zo . Zorg ervoor dat alle schelpen, stenen en zand zijn ontworpen voor het aquarium . Een rots uit uw achtertuin kon kunstmest residu hebben of op een onveilige pH voor uw vissen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com