Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> tropische Vissen >> 

Interessante feiten over Butterfly Fish

 

De wetenschappelijke naam voor de gouden vlinder vis is Chaetodon semilarvatus , volgens Whozoo.org . Vlinder vissen worden vaak gevonden zwemmen in ondiep water in de buurt van koraalriffen , volgens National Geographic . Veel vlinder vis zal donkere strepen vertonen rond hun ogen . Er zijn ongeveer 114 verschillende soorten vlinders vis . Vlinder vissen zijn zeer vergelijkbaar met angel vis . Deze vissen pikken koraalriffen hele dag op zoek naar wormen en andere kleine ongewervelde dieren . Aardrijkskunde

De gouden vlinder vis wordt gevonden in de Rode Zee en de Golf van Aden , volgens Aquaticcommunity.com . De gebieden die het bewoont hebben meestal grote hoeveelheden koraal groei .
Habitat

De gouden vlinder vis verblijft meestal in de buurt van het oppervlak van het water waar het lijkt alsof het hangt van het oppervlak , volgens Whozoo.org . Dit maakt het uiterst gemakkelijk voor hen om hun voedselvoorziening die vliegende insecten te bereiken . Toch kan deze soort te vinden ergens zwemmen tussen de 10 en 65 meter onder de oppervlakte .
Dieet

De gouden vlinder vis eet kleine vliegende insecten, kleine vis en meelwormen , volgens Whozoo.org .
Grootte

De gouden vlinder vissen kunnen groeien tot acht centimeter in lengte op de vervaldag, volgens Whozoo.org .
Kenmerken

De gouden vlinder vis is zeer uniek vanwege de goudgele kleur . Deze vissen hebben een grote vleugel -achtige borstvinnen , volgens Whozoo.org . De gouden vlinder heeft een platte rug en hoofd . De dorsale vinnen liggen aan het einde van zijn lichaam. Gouden vlinder vissen hebben draad vormige langwerpige stralen op hun buikvinnen . Deze vinnen fungeren als tactiele receptoren . Deze vissen hebben tijger witte strepen die lopen van boven naar beneden van hun lichaam .
Functie

De gouden vlinder vis kan zijn grote borstvinnen gebruiken om te springen uit het water en door de lucht , volgens Whozoo.org . Dit maakt ze eruit zien alsof ze vliegen . Gouden vlinder vissen zijn meestal te vinden reizen in paren met elkaar. Sommige soorten gouden vlinder vissen zijn gedacht te monogomaus zijn.

Butterfly vissen leggen eieren te reproduceren en meestal partner richting schemering. De eieren van deze vissen te ontwikkelen vrij op hun eigen in het water zonder zorg van hun ouders . Soms jonge vlinder vissen zijn verschillende kleuren van hun ouders.

Jonge larven van vlinder vissen worden tholichthys larven genoemd en eigenlijk zien eruit als kleine insecten . Deze larven zijn een paar centimeter groot lang voordat ze zich ontwikkelen tot volwassen vlinder vissen .

Populaire artikelen

Hoe te Ras Albino Catfish

De zeer populaire Corydora meerval behoren tot de gemakkelijkste van alle aquarium vissen te houden . Er zijn veel verschillende soorten van Cory , met de albino exemplaren rangschikking als favorieten . Deze uitstekende aaseters zijn knappe en beschikken over karakteristieke snorharen . Bij bewaring in kuddes , corys met elkaar omgaan , waardoor ze veel plezier aan watch.The pas echt moeilijk aspect van het kweken van deze albino meerval is het uitzoeken welke de jongens zijn en welke de meisje

Klik hier

Kan Semi - agressieve vissen gehouden worden ?

U kunt het label van semi - agressieve van toepassing op een aantal vissen . Veel van deze vissen kunnen hun aquarium met andere vissen te delen . Toch moet deze classificatie geven u pauzeren. Als een vis is gedefinieerd als semi - agressieve , moet u het gedrag van een vis rekening te houden bij het ​​kiezen van medebewoners . Ken uw Species Bettas moet een echte aquarium te gedijen . Altijd onderzoek soorten vis voordat je het krijgt . Sommige vissen beschouwd als semi - agressieve agressi

Klik hier

De levenscyclus van een zeester

Zeester zijn unieke dieren in dat ze zich kunnen voortplanten in zowel geslachtelijke en ongeslachtelijke omgangsvormen . Elke zeester is een man of vrouw, maar de werkelijke reproductieve methode van het dier zal alleen afhangen van wat specie van zee ster in het geding is . Er zijn meer dan 1800 soorten zeesterren , dus er is veel variatie in levenscycli de wezens . Bemesting Starfish geven hun gameten in de oceaan , waar ze mengen met de gameten van een zeester van het andere geslacht . Om

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com