Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> tropische Vissen >> 

Saltwater Tropische Vissen

 

Er zijn vele verschillende soorten van zoutwater tropische vissen te koop in de Verenigde Staten . Eigenaren moeten onderzoek doen alvorens te beslissen om tropische vissen te kopen , echter, omdat van elke soort heeft specifieke behoeften . Soorten Saltwater Tropische Vissen

Er zijn meer dan 20 belangrijkste zoutwater tropische vissoorten , van maanvissen naar lipvissen . Sommige soorten kunnen groeien tot 18 centimeter of langer , zodat eigenaren hun huiswerk moeten doen om te bepalen hoe groot de tank zullen ze nodig hebben om hun volwassen vis op .
Compatibiliteit

Niet alle zoutwater tropische vissen kunnen samenleven . Vissen komen in alle verschillende temperamenten . Sommigen kunnen een school nodig , terwijl anderen moeten om alleen te wonen . Agressieve vissen kunnen andere vissen te doden als in dezelfde tank. Zo moeten de eigenaars onderzoeken welke soorten samenleven met anderen voordat ze in de tank.
Aquarium Temperaturen

Tropische vis, zowel zout als zoet water , moet hebben warm water --- meestal 70 graden Celsius of hoger --- te overleven . Eigenaren moeten hun aquaria warmte te allen tijde. Elke soort heeft zijn eigen gewenste temperatuur , dus onderzoek is van cruciaal belang in het houden van de vissen in leven .
Dieet

Verschillende soorten zoutwater tropische vissen hebben verschillende voedingsbehoeften . Gemeenschappelijke vissenvlokken kan voldoende zijn , maar de eigenaars willen hun dieet aan te vullen met andere voedingsmiddelen, zoals krill , bloed wormen of levend voedsel .
Ziekten

Tropische zoutwater vissen kunnen een aantal verschillende ziekten , zoals waterzucht kiespijn en fluweel contract . De meeste van deze voorwaarden zijn gemakkelijk te behandelen of te voorkomen met medicatie en water verversen .

Populaire artikelen

Gemeenschappelijke Exotic Pet Fish

Exotische tropische vissen goede huisdieren . Ze hebben de neiging om kleur te bekennen , en sommige soorten hebben interessante gewoonten. Ze zijn niet huisdieren die je kunt omgaan zoals een kat of een hond , vooral als uw huisdier is een scherpe tanden piranha . De logische plaats om vis te houden is in aquaria van verschillende grootte , afhankelijk van de grootte van uw vissen . Vergeet niet dat een kleine vis hoeft niet altijd klein blijven . In de tropen zal vissen gedijen in buitenzwemba

Klik hier

Hoe lang duurt het om een Anemoon te bevestigen ?

Attachment tijden zal variëren met het individu , en de stress van de verhuizing naar een nieuwe tank , zullen sommige anemonen niet meteen bevestigen . Anemonen bewegen als ze niet tevreden zijn met hun omgeving , dus met de juiste materialen voor de bevestiging , de juiste waterstroom , goede kwaliteit verlichting en een gezonde anemoon zijn allemaal cruciaal voor een goede hechting. Hoe lang moet het duren Anemonen zal hechten als ze een omgeving die aan hun behoeften voldoet heb gevonden .

Klik hier

Hoe kan ik zorg voor mijn Gestreepte Shark Rainbow ?

Veel aquarium liefhebbers genieten van een haai in hun tank , en de regenboog haai , ook wel een gestreepte regenboog shark in de erkenning van de verschillende streep als een streep over de haai mond en kieuwen , een aantrekkelijke keuze . Levendig rood naar oranje vinnen en een gewoonte van schuilplaats maken regenboog haaien een interessante gemeenschap aquarium vissen ook. Natuurlijk , ze zijn niet echt haaien , maar een minnow afkomstig uit zanderige bodem rivieren en bekkens in Thailan

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com