Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> tropische Vissen >> 

Identificatie van Tropical Freshwater Fish

 

tropische zoetwatervis variëren in grootte en kleur . Ze zijn meestal te vinden in warm water een temperatuur van 70-82 graden Fahrenheit en kunnen worden geïdentificeerd door hun kleuringen of vorm . Siamese het Vechten Vissen ( Betta )

De Siamese kempvissen ook wel bekend als de Betta vis is gevonden in Azië . De vrouwtjes kunnen groeien tot 1,5 centimeter en de mannetjes groeien tot 3-4 centimeter in lengte . Hun vinnen waaieren met verschillende kleurpatronen zoals diep rood, groen, geel en blauw , veel lichter roze en paars .
Zwaarddragers

De staart , gevormde als een zwaard en zijn heldere verkleuringen , identificeert de Zwaarddrager vis . Mannetjes groeien meestal tot 4 centimeter en vrouwtjes tot 3 centimeter in lengte . Ze zijn een agressieve vissen en kunnen hun eigen houden in een aquarium met andere vissen . Deze vissen zijn afkomstig uit Midden-Amerika en worden gedijen in het water een temperatuur van 72-82 graden Celsius .
Kissing Gourami

The Kissing Gourami is te vinden in Zuidoost-Azië en kan groeien tot 12 centimeter in lengte. De naam is afgeleid van de manier waarop het tuit haar lippen aan andere vissen te kussen . Ze in een enkele kleur patronen zoals lichtroze verschijnen alleen , roze- roze, en oranje - roze, hoewel sommige fokkers hun kleur hebben veranderd naar een veel helderder roze.
Discus
< br >

de Discus vis is een grote cichliden en gevonden in de Amazone . Het kan meten tot 6 centimeter in lengte . De Discus is een vreedzame vis en verkiest om te leven met andere vreedzame vissen . De verkleuringen variëren tussen luipaard huid, briljant blauw, millennium goud en wit gezicht rode maan .
Platy

Platy vissen zijn tropische zoetwatervis die habitat Midden-Amerika. Ze groeien tot een gemiddelde lengte van 1,5 centimeter , hoewel vrouwen kunnen groeien tot 2,5 inch . Ze zijn geïdentificeerd door hun heldere kleuren oranje , zwart, groen , blauw , en zout en peper patronen .

Populaire artikelen

Wat zijn de relaties tussen Sharks en de Zon?

Haaien zijn een roofzuchtige zoutwatervis . Ze onderscheiden zich van andere zoutwatervissen door hun strakke scaling dat zwemmen vergemakkelijkt . Haaien ook af te werpen en te vervangen hun tanden voortdurend . Ze zijn te vinden in elke oceaan en in sommige rivieren. De relatie tussen de haaien en de zon is onderdeel van de oceaan ecosysteem . De Zon en Ocean Life Kelp is een oceaan plant die groeit in de richting van het zeeoppervlak in reactie op zonlicht. Zonlicht bevordert de groei van l

Klik hier

Over Tropische Vissen Ziekte

Het bezit van tropische vissen kan een prachtige hobby. Hun briljante kleuren zijn mooi en ze zijn ontspannend om naar te kijken als ze zwemmen rond hun aquarium thuis . Soms echter dat schoonheid wordt ontsierd door doffe plekken of ze kunnen plotseling beginnen te sterven . De meeste kans hebben ze tropische vissen ziekte ontwikkeld . Er zijn honderden tropische vissen ziekten, maar met enige kennis van enkele van de meest voorkomende kan helpen redden uw vissen . Soorten Er zijn twee belan

Klik hier

Kan Semi - agressieve vissen gehouden worden ?

U kunt het label van semi - agressieve van toepassing op een aantal vissen . Veel van deze vissen kunnen hun aquarium met andere vissen te delen . Toch moet deze classificatie geven u pauzeren. Als een vis is gedefinieerd als semi - agressieve , moet u het gedrag van een vis rekening te houden bij het ​​kiezen van medebewoners . Ken uw Species Bettas moet een echte aquarium te gedijen . Altijd onderzoek soorten vis voordat je het krijgt . Sommige vissen beschouwd als semi - agressieve agressi

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com