Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> vis Gezondheid >> 

Zwemblaas Infecties in Fish

 

Swim blaasontsteking is een veel voorkomende ziekte in veel vis . De zwemblaas is een straat in het lichaam van de vis die helpt reguleren zijn drijfvermogen . Ze zijn meestal goed te behandelen als je eenmaal de oorzaak van de infectie te bepalen , en de vis in staat om een ​​gezond lang leven daarna leven zal zijn . Zwemblaas infecties zijn zelden levensbedreigend in ieder geval , zelfs wanneer een traumatische gebeurtenis was de oorzaak van de ziekte . Er zijn manieren om uw vis comfortabel terwijl het leven met een chronische infectie . Symptomen

De meest opgevallen symptoom van een zwemblaas infectie zijn dat de vis of heeft moeite stijgt naar de oppervlakte of zinken naar de bodem van het water . De vis kan ook een gezwollen buik gebied, dat constipatie zou voorstellen als een ander symptoom .
Constipatie

Constipatie is de meest voorkomende oorzaak van een duik blaasontsteking in aquarium vis . Als je een gebrek aan ontlasting merken of dat uw vis heeft een gezwollen buik , is het waarschijnlijk verstopt . Het kan te wijten zijn aan de vorm van de vis , of het kan gebeuren vanaf het soort voedsel dat eet . Vis , net als mensen , hebben behoefte aan een goede balans van vezels om vet . De behandeling van constipatie , kunt u uw vissen te voeren een erwt in plaats van de normale maaltijd voor een dag . Vermijd voeden vet - rijke voedingsmiddelen .
Overvoeding

meeste aquariumvissen hebben kleine magen of misvormde darmen als gevolg van het lichaam vorm en grootte , waardoor overvoeding een voorkomend probleem. Dit kan leiden tot constipatie of gewoon leiden tot een overvolle maag, die de taken van de zwemblaas kan belemmeren . Om overvoeding te voorkomen , probeer dan af te zien van het voeden van de vis voor tussen een dag en een week te tijd om te poepen te geven . U kunt ook voeden vis kleinere maaltijden meerdere keren per dag in plaats van een grote maaltijd . Voor pellets of andere gedroogde voeding , genieten van het eten voor het voeren zodat het niet uit te breiden in de maag .
Trauma

Als een vis krijgt in een gevecht of iets anders traumatisch gebeurt , kan schade aan de zwemblaas veroorzaken . Er zijn zwemblaas verwijdering operaties beschikbaar , maar de meeste vis eigenaars laat het probleem niet behandeld , aangezien zij zullen waarschijnlijk nog steeds een gezond leven . Verlagen van het niveau van het water zal helpen het meer gemakkelijk naar de oppervlakte . Het is ook belangrijk om het water in de tank schoon te houden .
Genetica

Sommige vissen worden geboren met zwemblaas gebreken , en zal moeten leven met het probleem. Deze vis kan worden behandeld als vis die traumatische schade.
Bacteriën

Ontsteking van de zwemblaas kan van een bacterie in de vis . Antibiotica kunnen worden gegeven als bacteriën is vastbesloten om de oorzaak te zijn , maar alle andere mogelijke oorzaken moeten eerst worden behandeld .

Populaire artikelen

Hoe te behandelen Parasieten & Ick

Als u vermoedt dat uw vis heeft een soort van parasiet , overweeg medicijnen die een breed scala van parasitaire ziekten , met inbegrip van de huid en kieuwwormen , anker worm , vis luizen , fluweel en hole-in - de - behandeling hoofd -en vaatziekten . Als uw vis heeft witte stippen op zijn lichaam en is flipperen rond de tank zelf wrijven tegen voorwerpen , het heeft waarschijnlijk Ichthyophthirius multifiliis , beter bekend als Ich . Dit is een vis parasiet die snel kan verspreiden en dodeli

Klik hier

Waarom Fish verliezen Vinnen

? Wanneer een vis verliest een vin , het is nooit een goed teken . Gezonde vissen , in de regel , niet hun vinnen verliezen . De meeste vis zijn eerder regeneratieve hierbij , vaak verloren vin kan worden aangegroeid , hoewel dit afhankelijk van de oorzaak van de schade en de vis zelf . Een aantal oorzaken van ontbrekende vinnen kunnen worden behandeld en omgekeerd . Dit is echter niet een symptoom licht te nemen . Een ontbrekende vin moet een oproep tot actie voor fishkeepers zijn. Fin Rot Vol

Klik hier

Mond schimmelziekte in Marine Fish

De eerste symptomen van mond schimmel is een grijze of witte lijn rond de lippen van de vis . Deze lijn maakt plaats voor grijs en witte vlekken die vorm rond de mond . Indien onbehandeld , zal de mond schimmel verschijnen als plukjes grijs en wit materiaal die stok uit de mond . Het is belangrijk mond schimmel zodra het is gedetecteerd sinds de ziekte fataal vissen kan behandelen. BètaVissen Bacteriën Mouth schimmel is niet echt veroorzaakt door een schimmel . De aandoening wordt eigenlijk

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com