Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Hoe maak je een Eekhoorn Box Make

Eekhoorn huizen bieden een manier om eekhoorns te observeren in hun natuurlijke habitat . Door het hebben van een natuurlijke venster in een eekhoorns huis, kunt u een kijkje in hun dagelijks leven te krijgen . Eekhoorn dozen bieden ook beschutte woningen voor eekhoorns die komt u te weten individueel - het creëren van belonen op lange termijn geheugen . Wat je nodig hebt Goedkope 4 vellen van 1 -inch hout , 16 cm bij 9 centimeter
2 vellen van 1 -inch hout , 9 cm bij 9 centimeter
Hamer
Stock spijkers
Seedless katoen
Boor
ladder
Toon meer instructies
1

Nail de vier 16 - door - 9-inch platen van hout om een ​​rechthoekig kader te maken zonder top. het kopen van 2

Spijker de twee 9 -by - 9-inch hout vellen op de boven-en onderkant van de rechthoekige doos . Test de stevigheid van de doos door zachtjes te kloppen tegen een boom om ervoor te zorgen dat alle partijen zijn aangesloten en zal niet uit elkaar breken .

Dill 3 een gat dat is 4 centimeter in een van de 16 - inch - by - 9 - inch zijden van de rechthoekige doos . Boor een gat in het midden van het vel en maak cirkelvormige bewegingen rond het gat met je boor aan de grootte van het gat uit te breiden tot het 4 inch.
4

Stuff de pitloze katoen in uw eekhoorn doos door de 4 - inch gat om een warme en zachte omgeving die eekhoorns zal aantrekken in de doos om te leven te maken.
5

Selecteer een boom die u wilt uw eekhoorn box hebben en plaats deze ten minste 30 meter van de grond . Gebruik de ladder om de 30 - voet mark bereiken en spijker beide zijden van de achterkant van de doos op de boom.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com