Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Wat te zetten in een pot met Rupsen

 

De rups transformeren in een vlinder is een beeld dat we hebben allemaal opgegroeid met . Sommigen van ons zelfs waagde om rupsen te nemen en plaats ze in potten om hun transformatie te observeren . Kijken naar een rups te zetten in een vlinder moet weten welke materialen te plaatsen in de pot met de rups. Bladeren

Rupsen eten tot 20 keer hun lichaamsgewicht per dag en vereisen een enorme energievoorziening om hen te ondersteunen terwijl ze in een cocon . Identificeer het gebied waar u uw rups gevonden en plaats zoveel mogelijk groen ( levend ) vertrekt vanuit dat gebied in de pot als mogelijk met de rups . Bij de meeste rupsen , zal een handvol bladeren een dag duren. Vervangen door verse bladeren van de volgende dag .
Stok

Plaats een lange, rechte stok schuin in je potje om een optimale plaats voor uw rups tot cocon . Zonder deze stok , zal uw rups geen echte substraat te gebruiken als gewicht voor de cocon te hebben en het zal waarschijnlijk cocon op de grond of aan de zijkanten van de pot - het doden van de mogelijkheid om het te verhuizen naar een groter gebied voor is transformatie .
water Sproeier

Regelmatig spuiten de bladeren in je potje om gezonde hoeveelheden water voor uw rups. Uw fris en levendig planten zijn meestal genoeg om uw rups voorzien van voldoende water , maar droogte of een aantal voorwaarden kan water bedrag dat uw blad ' beïnvloeden.
Zuurstof

uw rups moet een voldoende toevoer van zuurstof in de pot hebben . Maak gaten in het deksel om een ​​adequate lucht toe .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com