Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels >> 

Overeenkomsten tussen Whales & Sharks

 

Walvissen en haaien zijn beide bedreigde soorten die zich aanpassen in koud , warm , zout of zoet water om te leven om te overleven . Hoewel walvissen zijn zoogdieren en haaien zijn vissen , ze hebben allebei verschillende dingen gemeen met inbegrip van wat ze graag eten , waar ze wonen en beide kunnen groeien tot de grootte van een schoolbus of groter . Habitat van Walvissen

Walvissen voorkeur in warme wateren om te leven , maar ze kunnen aanpassen en vele walvissen kunnen in koud of warm water te leven . Volgens Whale World , zijn deze zoogdieren gevonden in de Noordpool en Antarctica en roaming zoet en zout water . Ze hebben gespot langs de kusten van Florida , Texas , Californië en Oregon . Echter, er is bezorgdheid dat klimaatveranderingen dwingen de walvissen uit hun natuurlijke habitat .
Voedsel Walvissen Eet

Walvissen liever grote vissen , zeeleeuwen , inktvis en zeevogels , volgens National Geographic . Als voedsel schaars is , zal walvissen alles om te overleven eten . Hun tanden zijn vier centimeter lang , maar ze niet gebruiken om hun prooi te eten . Walvissen hun tanden alleen gebruiken om hun maaltijd te doden . Sommige walvissen hebben grote magen en zal niet elke dag te eten. Whale World zegt dat de blauwe vinvis kan maximaal £ 2.200 van voedsel en hebben nog ruimte voor meer . Walvissen jagen in de peul tot 40 . National Geographic zegt walvissen gebruiken jacht technieken vergelijkbaar met packs wolf .
Anatomie van Walvissen

De anatomie van een walvis is vergelijkbaar met die van een zeer grote vis , hoewel het een zoogdier . Walvissen vinnen aan de voorzijde van het lichaam. Afhankelijk van de soort walvissen hebben achterpoten . De rugvin helpt de walvissen blijven evenwichtig . Sommige walvissen hebben minstens twee rugvinnen , volgens Whale World . Walvissen kunnen groeien tussen de 23 en 32 voet en een gewicht tot 6 ton .
Habitat van Haaien

Haaien zijn aanpasbaar vis die zal gaan waar ze voedsel kunnen vinden . Hoewel haaien zijn koudbloedige dieren , kunnen ze leven in koud of warm water en zout of zoet water . Zij geven de voorkeur diepe wateren verborgen te houden . Echter , is het leven in de buurt van het oppervlak ook aantrekkelijk voor haaien jacht naar voedsel . Volgens Shark World, de haai leeft meestal op zijn eigen .
Voedsel Haaien Eet

Haaien zijn vleeseters die zich voeden met andere vissen en haaien . Ze hebben scherpe zintuigen , vooral ruiken om hen te helpen hun prooi te vinden. Hun krachtige kaken en tanden hen in staat stellen om deel te nemen hun prooi . Volgens National Geographic , haaien eten zeeleeuwen, zeehonden , zeeschildpadden , andere haaien en kleine tandwalvissen . Haai tot 300 driehoekige tanden bekleed in verschillende rijen . Een ander scherp jacht gevoel van de haai is de mogelijkheid om de elektromagnetische velden die door dieren voelen .
Haaien Anatomie

Meer dan 300 haaiensoorten maken hun habitat in de oceaan . Deze evolutionaire vis heeft kraakbeen , geen botten. Het heeft een ruwe huid , 15 rijen tanden , kaken die fungeren als afzonderlijke stukken , een staart , vinnen en zeer ontwikkelde zintuigen. Een haai kan tussen 15 en 20 meter lang en wegen £ 5.000 of meer , volgens National Geographic .

Populaire artikelen

Games voor kinderen over het houden van huisdieren die Hatch Van Eieren

Kinderen aangeboren verwonderen over het mysterie van een baby dier uitbroeden van een ei , maar niet elk kind de kans om dit magische evenement te ervaren krijgt . Games kunnen worden ontworpen om verbeeldend spel bij kinderen te stimuleren en hen in staat stellen de kans om deel te nemen in de opwinding van hun eigen make - geloven huisdier uitbroeden van een ei . Zorgen voor een Nest Een eenvoudig spel dat je kunt spelen met je kind is het hebben van hem doen alsof hij neemt de zorg van zij

Klik hier

Wat zijn alleseters & Plantenetende Predators ?

De natuurlijke wereld vol met vijanden van verschillende soorten en maten . Afhankelijk van de omgeving , diverse soorten roofdieren bewonen diverse takken van de wholesale voedselketen. In het bijzonder kan roofdieren worden gecategoriseerd en gedefinieerd op basis van de keuze van het dieet. Bij het overwegen van roofdieren die vegetatie binnenkrijgt, twee soorten organismen bestaan ​​: planteneters en alleseters roofdieren . Herbivoren Herten zijn meestal herbivoren , verbruikt slechts veget

Klik hier

Soorten Paarse Vlinders

Purple vlinders , die kan worden gevonden over de hele wereld , kan vooral opvallend. Een groot percentage van paarse vlinders komen uit de familie Nymphalidae , bekend om zijn kleurrijke verscheidenheid . De meeste voorbeelden hier niet zuiver paars , maar eerder, ze bevatten paars amid andere kleuringen en patterns.While het zou onpraktisch zijn om elke specimen zijn, hier zijn een paar van de meer prachtige voorbeelden , uitgesplitst per regio . Noord-Amerikaanse Paars & Butterflies Hoewel

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com