Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Bugs van Pennsylvania

 

Bugs zijn insecten van de orde Hemiptera , algemeen genoemd wantsen . Er zijn meer dan 10.000 soorten Hemiptera volgens de Bug Guide . Ze zijn meestal erg klein met monden ontworpen voor zuigen hun voedsel . Enkele van deze soorten voeden met zoogdieren of andere ongewervelden . De meeste Hemiptera zijn plantaardige feeders dat gewassen , gras en andere planten beschadigen. Vier van deze bugs , de dreumes bug , eikenblad jeuk mijt , aardvlo en aardappel leafhopper , genieten van feesten op alle Pennsylvania te bieden heeft. Chinch Bugs

Pennsylvania thuis gazons zijn habitat voor cinch bugs . Tussen 150 en 200 van de bugs kan een vierkante meter gras bevolken . Volgens de afdeling entomologie van Penn State , de harige insecten voeden zich met de voedingsstoffen in het gras , dan injecteren een toxine dat de plant doodt . Zij verkiezen de smaak van Engels raaigras , struisgras en rood zwenkgras . Grasmat is ook een favoriet . Ze zijn actief tijdens de lente en vroege zomer van begin juli tot eind augustus . De bugs zijn 1/6 inch lang - klein genoeg om onopgemerkt te blijven tot grote stukken van bruin gras beginnen te verschijnen
Oak Leaf Jeuk Mijt

De eikenblad . jeuk mijt werd gemeld in Lancaster County , Pennsylvania , in 2007 . Het wordt verondersteld om van Europa . De bug veroorzaakt een jeukende huiduitslag nadat zij haar gastheer heeft gebeten . Hoewel het eet verschillende insecten , af en toe het is de mens gebeten ook. Het eikenblad jeuk mijt is onzichtbaar voor het blote oog . Het is kleiner dan 1/16 inch en actief tijdens de herfst maanden . Volgens de afdeling entomologie van Penn State , worden de mijten door de wind naar nieuwe locaties . Ze hebben meestal bijten mensen die tuinieren of harken bladeren in de herfst .
Aardvlo

De meest bekende soorten maïsvelden in Pennsylvania te vernietigen is de aardvlo . De kleine ongedierte , die minder dan 1/16 inch lang , draagt ​​een bacteriële ziekte genaamd ziekte Steward dat zij overdraagt ​​aan de maïs terwijl de voeding volgens de Entomologie Ministerie van Penn State . Maar maïs is niet het enige gebied dat hunkert . De aardvlo voedt ook op sojabonen , kleine granen, groenten van de kool familie en sorghum . Het is het meest actief tijdens de zomer en wanneer de temperaturen opwarmen tot 85 graden of hoger .
Potato Leafhopper

De aardappel leafhopper is geen inwoner van Pennsylvania . Elk jaar migreert naar de toestand op een storm. Het is ongeveer 1/16 inch lang en geeft de voorkeur aan warme klimaten . Het voedt zich met Pennsylvania alfalfa , vooral de nieuwe zaaien . De aardappel leafhopper eetgewoonten hebben gewasopbrengsten , kwaliteit en levensduur verminderd . De afdeling entomologie van Penn State zegt dat de jaarlijkse gemiddelde gewasschade is rond de $ 15 miljoen. Een groot deel van de schade is gedaan half juni tot half augustus . Dan laat de leafhopper bevolking en de bugs beginnen af te sterven .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com