Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels >> 

Bugs In Houston

 

Houston heeft een subtropisch vochtig klimaat . Dit type van het klimaat maakt het een plek insecten gedijen . Het merendeel van de huizen zijn gebouwd van gevelbeplating , baksteen of stucwerk , die de geleiding meer vatbaar voor allerlei bugs te maken. Echter , Houston is doorgaans niet huizen met kelders , een aangrijpingspunt voor ongedierte hebben . Bij een verblijf in Houston , je kan verschillende mieren , kakkerlakken en tal van bugs die vliegen tegenkomen. Kakkerlakken

Houston heeft een verscheidenheid aan kakkerlakken . Kakkerlakken meestal wonen in rottende bomen , houtstapels en in rioolstelsels . Deze insecten verbergen in spleten van muren in de dag en word 's nachts actief . De afgeplatte lichamen van kakkerlakken toestaan ​​dat deze wezens in de huizen te krijgen door middel van loszittende ramen en deuren . Bovendien, kakkerlakken eten bijna alles , zoals behang plakken , boekbinden , vet , leer en een verscheidenheid van voedsel . Een gemeenschappelijke kakkerlak is de Amerikaanse kakkerlak . Het varieert van 1 tot 1 1/2 inch lang . Dit insect heeft een bruin- rode kleur en een stipje van geel of bruin gelegen achter het hoofd. Nog een kakkerlak gezien in Houston is de Cubaanse kakkerlak .
Mieren

Texas , waaronder Houston , heeft een overvloed aan brand mieren . Deze roodbruine mieren leven in kolonies die lijkt op grote terpen in gazons , bloemperken en onder mulch . Dit soort mier is snel om zijn territorium te verdedigen door het uitvoeren van verticale gevels . U kunt echter voorkomen dat brand mieren klimmen verticale gevels door ze te ontstoffen met talkpoeder , volgens de TexasAgriLife Extension . De werkmieren overspanning tussen 1/16 tot 3/16 centimeter lang en de koningin mieren overspannen 3/8 centimeter in lengte. Deze mieren kunnen gewassen zoals okra , maïs en aardappelen te vernietigen. De vrouwelijke brandmier arbeider zal je eerst bijten , vasthouden aan je huid met haar kaken . Dan gebruikt hij zijn stingers om gif te injecteren in de huid die een vuur brandende steek genereert .

Andere mier gevonden in Houston is de timmerman mier . Deze mieren leven typisch rond huizen in brandhout en hekken , verrotte boomstronken , dood hout of binnen binnenlands waaronder balken , hout gordelroos en gevelbeplating. Daarnaast kunt u mierenkolonies vinden in scheuren tussen gebouwen . Dit soort mier heeft een rode lichaam met een zwarte buik, en het overspant tussen de 1 /4 tot 1 /2 cm in lengte.
Bees

Houston is de thuisbasis van een groot aantal bijen . De honingbij heeft strepen langs de buik en lijkt in vele verschillende kleuren zoals zwart , geel - bruin en bruin . Deze bijen maken bijenwas , honing en koninginnegelei en bestuiven bloemen en groenten . Honingbijen zijn meestal niet agressief bugs , maar zal een indringer aanvallen wanneer de indringer stoort de kolonie vol met poppen en larven . De honingbij kan slechts eenmaal steken . De honingbij werkbij laat zijn angel in de huid met een gif sac intact .

Hommels hebben een geel en zwart fuzzy haren patroon op de buik . De koningin en werknemer hommel brengen stuifmeel manden op de rug benen. Deze bijen overspannen ongeveer 3/4 centimeter in lengte. Ze creëren kolonies in oude vogelnesten , bundels van gedroogd gras , verlaten gebouwen en oude matrassen . De meeste hommels zijn niet agressief , tenzij indringers gaan in de buurt van de nesten .
Andere Bugs

Houston is de thuisbasis van vele andere insecten . Een bijzonder insect dat opvalt is de wandelstok . Deze bug lijkt op een stok , met dunne antennes , magere benen en geen vleugels . Kleuren kunnen variëren van bruin naar groen. Bovendien groeit tot 4 centimeter in lengte . U kunt echter een wandelstok vinden zolang 7 centimeter . Deze volwassen insecten eten bladeren en nimfen eten op struiken .

Houston heeft kleurrijke libellen . Een van de meest levendige en kleurrijke libellen is de skimmer . De skimmer varieert in lengte van 1 inch tot meer dan 3 centimeter, en hun vleugels kunnen ongeveer 4 centimeter overspannen. De volwassen libel eet andere insecten , zoals muggen , muggen en gevleugelde mieren . Skimmers krijgen hun naam omdat ze meestal vliegen laag boven water . Bovendien , deze bugs gebruiken meestal dezelfde route en baars op bekend terrein .

Populaire artikelen

Hoe te Kleding voor Dieren & Mensen wedstrijd

Het dragen bijpassende kleding met uw huisdier kan een leuke en modieuze gelegenheid om uw liefde voor uw Sneeuwbal of Tweetie demonstreren . Vanaf aantrekken van de dezelfde partij accessoires voor een speciale gelegenheid , zoals New Years of de Fourth of July , om sportieve bijpassende T - shirts voor een middag halen sessie in uw favoriete hond park , de planning van de kleding van je huisdier om uw eigen garderobe passen kan zijn zo eenvoudig of zo doordacht als u wilt. Door het afstemmen v

Klik hier

Wat zijn alleseters & Plantenetende Predators ?

De natuurlijke wereld vol met vijanden van verschillende soorten en maten . Afhankelijk van de omgeving , diverse soorten roofdieren bewonen diverse takken van de wholesale voedselketen. In het bijzonder kan roofdieren worden gecategoriseerd en gedefinieerd op basis van de keuze van het dieet. Bij het overwegen van roofdieren die vegetatie binnenkrijgt, twee soorten organismen bestaan ​​: planteneters en alleseters roofdieren . Herbivoren Herten zijn meestal herbivoren , verbruikt slechts veget

Klik hier

Hoe maak je een piepschuim Glider

Kinderen jong en oud altijd lijken te veel plezier te hebben wanneer ze spelen met speelgoed dat , frisbees of papieren vliegtuigjes - vliegeren . Ze hebben de beste tijd gooien ze naar de hemel , kijken ze dwars door de lucht voor een beetje en jagen ze op wanneer ze terugkeren naar de aarde . Stel je voor hoe veel meer plezier van uw kind zal hebben als je hem helpen bouwen zijn eigen Styrofoam zweefvliegtuig , breng hem dan naar het strand of het park om te zien hoe zijn vak omgaat in de luch

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com