Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Habitat van Diorhabda Elongata Kevers

 

De Diorhabda elongata kever is ook bekend als de Middellandse tamarisk kever omdat het voedt de tamarisk , of zout ceder , plant. Door zijn dieet leefgebied bereik van de kever parallellen die van de tamarisk plant. Oorspronkelijk was dat in Zuid-Europa en Afrika , maar de kever is ook geïntroduceerd in de Verenigde Staten . Natuurlijke verspreidingsgebied

natuurlijke habitat De tamarisk kever is in de zuidelijke Afrikaanse landen van de Europese en Noord- die grenzen aan de Middellandse Zee . Deze hete en soms droog gebied is de thuisbasis van de tamarisk plant, die in staat is om de temperaturen en verdragen plaatsen die weinig neerslag krijgen te overleven . Het leefgebied van de kever ( en de plant ) bereikt ook in het Midden-Oosten , evenals het zuiden van Rusland .
In de Verenigde Staten Op zoek

De tamarisk kever werd in geïntroduceerd de Verenigde Staten met het oog op de groei en verspreiding van de tamarisk plant, die invasief zijn status in het zuidwesten en Californië bereikt steel . Het leefgebied van de kever in deze gebieden is hard en droog en omvat de woestijngebieden van Arizona , Utah , Nevada en Californië . Deze droge struwelen krijgen weinig regen en weinig vegetatie , waardoor ze vergelijkbaar met de landen van Afrika , Europa en het Midden -Oosten, waar de kever soort komt maakt .
Bloeit in Arid Habitat

de tamarisk kever leeft bijna uitsluitend op een dieet van tamarisk en beide soorten gedijen in de droge leefgebieden van Noord-Afrika , het Midden-Oosten en het zuidwesten van de Verenigde Staten . De kever werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten om te dienen als een natuurlijke plaagbestrijding tegen de invasieve tamarisk plant. De tamarisk kever niet helemaal vernietigen populaties van planten , maar is in staat om ze te verminderen met 85 procent , waardoor andere inheemse planten om te concurreren en te doen herleven in gebieden waar tamarisk hen eerder had ingehaald .
Tamarisk kever Concurrentie

de tamarisk kever is niet het enige insect te leven in de woestijn habitats van de zuidwestelijke Verenigde Staten en voeden zich met tamarisk , wat betekent dat het moet concurreren met andere soorten. Onder de competitie is de cicade . Tijdens een studie de leafhopper deed het zo goed in de hete , lage waterstanden dat het veroorzaakt honger van de tamarisk kever . Sinds de tamarisk kever voedt zich uitsluitend op de tamarisk planten het niet zoeken naar andere voedselbronnen als de tamarisk wordt vernietigd of opgegeten door andere insecten .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com