Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels >> 

Wat Dieren Spit ?

 

Verschillende dieren spugen , en ze doen dat om verschillende redenen. Van insecten te vissen om slangen en zelfs grote zoogdieren , hebben dieren is bekend dat spugen voor de lol , voor bescherming, in de voortplanting , in woede en zelfs beveiligde diner helpen . In tegenstelling tot mensen , deze dieren spugen water , gif , maag slijm en zelfs schuim. Kameel Familie

De kameel familie omvat lama's , kamelen , bepaalde alpaca , guanaco's en andere kameel familieleden afkomstig uit Zuid -Amerika , maar ook kamelen . Wanneer leden van de kameelachtigen worden verstoord ze spugen maag sap in het gezicht van de bron van ergernis , zelfs als dat gebeurt om een persoon te zijn . Daarom moet je altijd voorzichtig zijn deze wezens niet te verergeren . Zelfs de tamme in dierentuinen zullen hun toevlucht tot hun natuurlijke instinct van spugen toen boos .
Spitting Cobra

De spitting cobra maakt gebruik van spiercontracties te klieren in zijn mond knijp nauwkeurig schieten gif naar mogelijke roofdieren om zich te beschermen . Dit proces geeft een schijn van spugen . De spitting cobra is bekend dat gif schieten voor een afstand van meer dan 6,5 meter.
Archerfish

De archerfish zweeft in de buurt van het oppervlak van het water , kijken naar insecten . Bij het zien van een, het spuugt een stroom van water uit zijn mond waar de bug zit op een plant. Eenmaal getroffen door het water , de bug is waarschijnlijk opstijgen en landen vallen in het meer voor de archerfish te slikken voor het diner. De archerfish is de hoek waaronder het water moet schieten neerhalen van een bug onder de knie .
Scorpion Fly

De mannelijke schorpioen vlieg gebruikt
spit tijdens de paring ritueel aan te trekken een vrouwelijke partner. De kleverige speeksel spugen op bladeren voor de vrouwtjes te verslinden als een afleiding tijdens het paren . Deze afleiding helpt de man om te overleven na de paring is voltooid .
Spittle Bugs

Spittle bugs wikkelen hun lichaam in een schuimend spit uitdrogen te houden wanneer ze jong. Het schuim isoleert hen ook tegen warmte en koude . Deze - spit bedekt jeugd , bekend als nimfen , zijn te vinden langs de stengels van kleine planten .
Walrussen

De machtige walrus spuugt een krachtige stroom van water bij de modder op de bodem van de zee of oceaanbodem om mosselen te ontdekken uit de onderduik . Deze truc is nuttig voor de walrussen , die zicht heeft beperkt . Walrussen zijn ook bekend uit te spugen water bij het spelen rond .

Populaire artikelen

Games voor kinderen over het houden van huisdieren die Hatch Van Eieren

Kinderen aangeboren verwonderen over het mysterie van een baby dier uitbroeden van een ei , maar niet elk kind de kans om dit magische evenement te ervaren krijgt . Games kunnen worden ontworpen om verbeeldend spel bij kinderen te stimuleren en hen in staat stellen de kans om deel te nemen in de opwinding van hun eigen make - geloven huisdier uitbroeden van een ei . Zorgen voor een Nest Een eenvoudig spel dat je kunt spelen met je kind is het hebben van hem doen alsof hij neemt de zorg van zij

Klik hier

Over Rain Forest Zoogdieren

Regenwouden , oudste ecosysteem van de aarde , zijn de thuisbasis van tal van planten en zoogdieren . Regenwouden van de planeet kan worden gevonden in Afrika , Azië, Australië en Midden-en Zuid-Amerika , met het Amazone regenwoud zijn de grootste . Veel regenwoud zoogdieren zijn bijna uitgestorven als gevolg van de jacht, ontbossing of ziekte. Dit geldt voor de Tasmaanse duivel , jaguar , de Afrikaanse olifant en de orang-oetan . Alle vechten voor de overleving van hun soort . Tasmanian Devil

Klik hier

Wat doen de baby vogels eten

? Baby vogels in het algemeen eten wat hun ouders hebben voor het diner omdat de ouder zijn voedsel moet braken in de monden van zijn nakomelingen . Vogels , wanneer ze geboren zijn , zijn niet in staat te breken voedsel zodat hun ouders moeten eerst gedeeltelijk verteren van voedsel te maken is veilig voor baby vogels . Jonge vogels worden de beste links in de zorg van hun ouders . overwegingen Omdat baby vogels vertrouwen op hun ouders voor niet alleen voedsel, maar ook voor advies over ho

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com