Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Hoe om te doneren in het geheugen van een overleden huisdier aan de Cornell Vet Hospital

 

Cornell University dierenartsen behandelen meer dan 55.000 dieren per jaar , van huisdieren naar de boerderij en exotische dieren . Het verliezen van een huisdier is nooit gemakkelijk en Cornell gebruikt de nieuwste technologie om medische zorg te bieden aan verwezen door andere dierenartsen gevallen , terwijl het onderzoeken om het leven van dieren en mensen te verbeteren . Monetaire donaties helpen om programma's en herinneringen levend aan de Cornell Veterinary Hospital . Een schenking ter nagedachtenis van een geliefd huisdier is een manier om hun nagedachtenis te eren terwijl het helpen toekomstige huisdieren . Instructies
1 Een speciale Feline Memorial Program kan uw keuze voor donatie .

Selecteer het programma dat het meest geschikt is voor uw wensen voor een gedenkteken donatie. De Feline Memorial Program is specifiek voor katten , terwijl de Pet Loss Support Hotline ontvangt ondersteunen voornamelijk door particuliere donaties . Algemene donaties kan worden gemaakt voor een verscheidenheid van redenen , waaronder gedenktekens . Kopen van 2 Ondersteunende veterinaire vooruitgang voor de gezondheid en het geluk van huisdieren is een uitstekend gedenkteken .

Schrijf een persoonlijke cheque , betalen met een creditcard online of bel om een creditcard te gebruiken via de telefoon . Elk programma heeft zijn eigen telefoonnummer en adres . Meer informatie is te vinden op de Cornell University College of Veterinary Medicine website. Voor donaties via trusts , landgoederen en geplande geven , bel 1-800-377-2177 .
3 Huisdieren verrijken ons leven en een donatie in het geheugen verrijkt huisdier leven .

Maak de schenking in het gekozen bedrag en de naam " In Memory of " voor het gedenkteken donatie. De algemene schenking hoeft niet een plek om een individueel opgeven , maar donaties worden gemaakt " in het geheugen " van en voor andere persoonlijke redenen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com