Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Creatures Dat Prowl at Night

 

Nadat de zon onder gaat , bepaalde dieren buiten komen om jacht . Nachtdieren zijn die 's nachts in de eerste plaats actief zijn , gebruik te maken van de duisternis te jagen . Sterk ontwikkelde zintuigen geven nachtdieren de mogelijkheid om te zien , horen en ruiken prooi die onzichtbaar zijn voor overdag zou zijn , of - dag woning, dieren. Nachtelijke aanpassingen ontstaan ​​voor veel verschillende redenen , de meest voorkomende is als een manier om prooi te schaffen of , ironisch genoeg , om predatie te voorkomen . Wasbeer

Wasberen ( Procyon Procyon ) zijn een van de meest voorkomende nachtdieren gevonden sluipend in de Amerikaanse voorsteden . Zeer flexibel en leergierig , wasberen een probleem te wijten aan hun gebrek aan angst als het gaat om op zoek naar voedsel , het gebruik van vuilnisbakken als voorraadkast . Groeit tot 30 centimeter in lengte en een gewicht van maar liefst 20 pond. , Staan ze bekend om hun opvallende masker -achtige gezicht markeringen en geringde staart. In tegenstelling tot veel andere nachtdieren , de meeste goed ontwikkeld gevoel van de wasbeer is zijn tastzin . Hun visie is slecht en is van veel minder belang dan tast, reuk en gehoor.
Opossum

Verlegen en eenzaam , opossums ( Didelphis toverhazelaar) gebruiken hun nachtelijke capaciteiten in om stiekem te schaffen voedsel en roofdieren te vermijden. Gevonden in de Verenigde Staten , ze zijn vaak boosdoeners achter nachtelijke geluiden , omdat ze infiltreren zolders te nestelen en kantelen vuilnisbakken om voedsel te vinden . Hoewel hun visie is slecht , opossums hebben een sterk ontwikkeld reukvermogen en gehoor . Klein en zwaar-gebouwd , ze zijn de enige soort van buideldier in het westelijk halfrond .
Gray Fox

Hoewel minder vaak gezien dan andere nacht sluipend dieren , de grijze vos ( Urocyon cinereoargenteus ) is een veel voorkomende nachtelijke roofdier in de Verenigde Staten . Het is een van de twee soorten van de hond kan klimmen bomen en structuren . Klein en wendbaar , de grijze vos trekt een hol overdag , opkomende alleen 's nachts te jagen . Ondanks het feit dat de kat -achtige ogen die een verticale pupil beschikken , hun gezichtsvermogen is slecht , en ze vertrouwen op geur en gehoor te jagen . Hoewel menselijke interacties zijn zeldzaam , zijn ze bekend om prooi op kleine huisdieren die buiten worden gelaten 's nachts.
Lange staart Wezel

lange staart wezels ( Mustela frenata ) zijn solitaire nachtelijke roofdieren gevonden in elk deel van de aangrenzende Verenigde Staten . Doorgaans te vinden op het platteland , zijn lange staart wezels bekend om af en toe voeden op kleine boerderijdieren en huisdieren . Hun lichamen zijn kenmerkend voor het geslacht , het hebben van een lang , slank gebouwd met roodbruine vacht en een zwart - getipte staart. Solitair en territoriaal , lange staart wezels jagen voornamelijk door geur , die ze gebruiken om te lokaliseren en te infiltreren de holen broedende dieren.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com