Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels >> 

Great White Shark Teeth Feiten

 

De grote witte haai , ook wel bekend als Carcharodon carcharias , heeft een grijze en witte buik en is de grootste roofvis ter wereld . Het leeft naar schatting 30 tot 40 jaar , en in volwassenheid , het kan oplopen tot 20 meter lang en wegen tot 5.000 pond. Het leeft in kustoppervlaktewateren over de hele wereld met de grootste bevolking woonachtig in Australië , Zuid-Afrika , Californië en Mexico Isla Guadalupe . Top of the Chain Oceanic Voedsel

Haaien hebben de sterkste kaken op aarde en de grote witte is de grootste van allemaal . Elke soort van haai heeft een verschillend gevormde tanden , die worden gekenmerkt door hun dieet . De grote witte haai is een carnivoor en wordt gekenmerkt door scherpe , puntige tanden . De enige andere dieren waarvan bekend is dat een grote witte haai aanvallen zijn andere grote blanken , potvissen en orka's .
Tanden en kaken

Zoals alle haaien , de grote witte heeft kaken die uniek van andere dieren omdat zowel de bovenste en onderste kaken bewegen . Een grote witte haai zal zijn prooi , aanval hinderlaag door te bijten met de onderkaak en dan zijn bovenkaak . Hij schudt zijn hoofd heen en weer scheuren uit een groot stuk vlees en slikken het gat .
Veel tanden voor Spare

Een grote witte haai , zoals alle haaien , kan tot 3000 tanden tegelijkertijd met vijf rijen tanden op een gegeven moment . De voorste gebit is de grootste en doet het meeste bijten . Zoals alle haaien , kan de grote witte haai groeien en gebruiken meer dan 20.000 tanden in zijn leven . Zoals alle haaien , zal de grote witte nooit opraken van de tanden , want als er een is verloren , een ander draait voorwaarts van een spoel -achtige tanden reservoir van back-up tanden in de kaak en spins uit naar de oude te vervangen .
< br >
Jaws Like a Cat's Claw

de grote witte haai heeft rijen tanden achter de belangrijkste. De tanden zijn niet gehecht aan de kaak en zijn intrekbaar , als de klauw van een kat , bewegen op zijn plaats wanneer de kaak wordt geopend. De grote witte haaien tanden draaien om hun eigen as , het verplaatsen naar buiten wanneer de kaak wordt geopend en naar binnen wanneer de kaak wordt gesloten. Tanden de grote witte haai zijn gekoppeld aan de druk en senor - sensing zenuwcellen , die hun tanden geven hoge tactiele gevoeligheid.
Bite Size Morsels

De grote witte haai feeds op kleine vissen , andere haaien , schildpadden , dolfijnen en vinpotigen zoals zeehonden en zeeleeuwen . In een hap , kan een grote witte nemen tot 30 kilo vlees , verslinden een totaal van meer dan een paar honderd kilo vlees bij elke voeding . Hoewel de grote witte heeft een hoge stofwisseling en heeft de mogelijkheid om een lichaamstemperatuur van ongeveer 14 graden Celsius ( 57 graden Fahrenheit ) te behouden , kan het gaan weken zonder eten .
The Great White's rol in de ecologie

de grote , scherpe en talrijke tanden van de grote witte haai hulp te vergemakkelijken zijn cruciale rol als oceaan conciërge . De haai voedt zich met vele zeedieren , waaronder de gewonden , zieken en zieke . Door dit te doen , de haai ruimt de zee als het smakt zijn weg langs het oppervlak van de oceaan tot een diepte van 1280 meter diep , of 4200 meter.
The Great White Nu Beschermd

De grote witte haai is een van de 400 soorten haaien nu beschermd in Zuid-Afrika , Californië , Zuid-Australië en Tasmanië.

Populaire artikelen

Games voor kinderen over het houden van huisdieren die Hatch Van Eieren

Kinderen aangeboren verwonderen over het mysterie van een baby dier uitbroeden van een ei , maar niet elk kind de kans om dit magische evenement te ervaren krijgt . Games kunnen worden ontworpen om verbeeldend spel bij kinderen te stimuleren en hen in staat stellen de kans om deel te nemen in de opwinding van hun eigen make - geloven huisdier uitbroeden van een ei . Zorgen voor een Nest Een eenvoudig spel dat je kunt spelen met je kind is het hebben van hem doen alsof hij neemt de zorg van zij

Klik hier

Hoe maak je een piepschuim Glider

Kinderen jong en oud altijd lijken te veel plezier te hebben wanneer ze spelen met speelgoed dat , frisbees of papieren vliegtuigjes - vliegeren . Ze hebben de beste tijd gooien ze naar de hemel , kijken ze dwars door de lucht voor een beetje en jagen ze op wanneer ze terugkeren naar de aarde . Stel je voor hoe veel meer plezier van uw kind zal hebben als je hem helpen bouwen zijn eigen Styrofoam zweefvliegtuig , breng hem dan naar het strand of het park om te zien hoe zijn vak omgaat in de luch

Klik hier

Hoe om te doneren in het geheugen van een overleden huisdier aan de Cornell Vet Hospital

Cornell University dierenartsen behandelen meer dan 55.000 dieren per jaar , van huisdieren naar de boerderij en exotische dieren . Het verliezen van een huisdier is nooit gemakkelijk en Cornell gebruikt de nieuwste technologie om medische zorg te bieden aan verwezen door andere dierenartsen gevallen , terwijl het onderzoeken om het leven van dieren en mensen te verbeteren . Monetaire donaties helpen om programmas en herinneringen levend aan de Cornell Veterinary Hospital . Een schenking ter nag

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com