Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels >> 

Wat doen de baby vogels eten

 

? Baby vogels in het algemeen eten wat hun ouders hebben voor het diner omdat de ouder zijn voedsel moet braken in de monden van zijn nakomelingen . Vogels , wanneer ze geboren zijn , zijn niet in staat te breken voedsel zodat hun ouders moeten eerst gedeeltelijk verteren van voedsel te maken is veilig voor baby vogels .
Jonge vogels worden de beste links in de zorg van hun ouders .
overwegingen

Omdat baby vogels vertrouwen op hun ouders voor niet alleen voedsel, maar ook voor advies over hoe je een vogel te zijn , het is niet veilig voor een baby vogel te zijn zonder zijn ouders . Daarom , als je een baby vogel proberen te herstellen naar zijn nest in plaats van de zorg voor het zelf . Als je de vogel niet kan terugkeren naar haar ouders contact opnemen met een revalidatiecentrum dat goed kan de zorg voor de jonge vogels .
Voedsel

Verschillende vogels eten verschillende dingen . In het wild , baby vogels eten wat hun ouders eten : wormen , insecten , zaden en ga zo maar door . Echter, baby vogels eten verschillende soorten voedsel als wordt verzorgd door anderen dan hun ouders iemand . Puppy voedsel geweekt in water tot sponsachtige werkt goed . Fijn gesneden groenten en fruit ( zoals maïs of erwten ) kan ook worden gebruikt als kleine insecten . Nat honden-en kattenvoer gebruikt kan worden in een file als op kamertemperatuur .
Misvattingen

vogels van de baby mag niet worden gegeven water te drinken . Waardoor het water kon stik . Melk en brood zijn ook gevaarlijk voor baby vogels .
Belangrijk feit


Naast het verstrekken van voedsel voor een baby vogel moet warm gehouden . Door het op een handdoek over een verwarmingselement , kan de vogel warm te blijven . Maar zorg ervoor dat de verwarming pad is op de laagste stand .
Waarschuwing

Wilde vogels kunnen geen rechten worden gehouden. Als u een verlaten baby vogel vinden , houd het warm en zoek een nabijgelegen revalidatiecentrum.

Populaire artikelen

Over meelwormen als vis aas

Maaltijd wormen zijn een kleine worm die is eigenlijk de larve van een kever . Meelwormen zijn ideaal voor vis aas omdat ze trekken een grote verscheidenheid aan vis , en ze zijn eenvoudig te verhogen of goedkoop te kopen . Als je gaat om meelwormen te gebruiken als aas , zorg ervoor dat de vis die u probeert te vangen als om ze te eten . Functie Maaltijd wormen zijn de larven van kevers . Wanneer kever eieren uitkomen , meelwormen ontstaan. Overgelaten aan hun lot , zal meelwormen eten rotten

Klik hier

Soorten Paarse Vlinders

Purple vlinders , die kan worden gevonden over de hele wereld , kan vooral opvallend. Een groot percentage van paarse vlinders komen uit de familie Nymphalidae , bekend om zijn kleurrijke verscheidenheid . De meeste voorbeelden hier niet zuiver paars , maar eerder, ze bevatten paars amid andere kleuringen en patterns.While het zou onpraktisch zijn om elke specimen zijn, hier zijn een paar van de meer prachtige voorbeelden , uitgesplitst per regio . Noord-Amerikaanse Paars & Butterflies Hoewel

Klik hier

Over Rain Forest Zoogdieren

Regenwouden , oudste ecosysteem van de aarde , zijn de thuisbasis van tal van planten en zoogdieren . Regenwouden van de planeet kan worden gevonden in Afrika , Azië, Australië en Midden-en Zuid-Amerika , met het Amazone regenwoud zijn de grootste . Veel regenwoud zoogdieren zijn bijna uitgestorven als gevolg van de jacht, ontbossing of ziekte. Dit geldt voor de Tasmaanse duivel , jaguar , de Afrikaanse olifant en de orang-oetan . Alle vechten voor de overleving van hun soort . Tasmanian Devil

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com