Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels >> 

Over meelwormen als vis aas

 

Maaltijd wormen zijn een kleine worm die is eigenlijk de larve van een kever . Meelwormen zijn ideaal voor vis aas omdat ze trekken een grote verscheidenheid aan vis , en ze zijn eenvoudig te verhogen of goedkoop te kopen . Als je gaat om meelwormen te gebruiken als aas , zorg ervoor dat de vis die u probeert te vangen als om ze te eten . Functie

Maaltijd wormen zijn de larven van kevers . Wanneer kever eieren uitkomen , meelwormen ontstaan. Overgelaten aan hun lot , zal meelwormen eten rottende bladeren en soms planten totdat ze uiteindelijk veranderen in kevers. Bij gebruik voor visaas , meelwormen zijn aantrekkelijk voor vissen , omdat ze zijn lang, mals en - blijkbaar - smakelijk. Ze verleidelijk bewegen ook onder het water dat helpt om vis de aandacht .
Soorten

meelwormen worden vaak gefokt om vis aas . U kunt gewone maaltijd wormen die zijn gewoon oude keverlarven , maar je kunt ook "super" meelwormen dat die twee keer de grootte van regenwormen . Ze kunnen live gekocht of " gekookt . " Gekookte maaltijd wormen worden gestoomd in het blik om hun sappigheid en smaak te behouden , maar ze duren voor onbepaalde tijd omdat ze al zijn bewaard voordat u ze koopt.
Voordelen

Maaltijd wormen zijn grote vis aas , omdat ze een natuurlijk voedsel voor vissen . Veel vissen lijken meelwormen herkennen en verkiezen ze lokt , die vaak niet eens uitzien als echte vis eten, en voor regenwormen en nacht crawlers . Meelwormen zijn ook goedkoop en kan worden opgeslagen als je ze niet allemaal tegelijk te gebruiken , in tegenstelling tot levend aas die moeten ofwel worden gebruikt of aan de natuur teruggegeven .
Time Frame

als u uw eigen maaltijd wormen te verhogen om te gebruiken als vis aas , moet u zeker zijn dat u tijd te geven voor hen om te rijpen tot op zekere hoogte voordat je je haak aas met hen. Vanaf het moment dat u begint met uw maaltijd worm eieren , duurt het ongeveer een week voor hen uit te broeden . Maar, zult u niet zien de larven voor een extra week . Vanaf deze fase , zal het bijna tien weken voor de wormen te dichtbij volwassenheid nemen . Als u van plan om gewoon te gebruiken als aas een keer, dan kun je 'oogsten' ze op dit punt . Als dit is een doorlopend project , echter, zal je nodig hebt om je eerste partij veranderen in kevers , zodat ze kunnen paren en leggen meer eieren .
Misvattingen

Veel mensen denken dat meelwormen zijn een soort worm . Eigenlijk zijn ze niet een worm helemaal niet, maar baby- kevers . Als je het toelaat een maaltijd worm te rijpen , zal het donkerbruin van kleur en het ontwikkelen van een harde schaal .
Identificatie

U kunt meelwormen te identificeren door hun kleur en hun lengte. Jonge maaltijd wormen zijn de lengte van de diameter van een kwart of minder en bleke wit of crème van kleur . Als ze volwassen worden , hun uiterlijke huid donkerder en ze dikker en langer te groeien . Hun segmenten zijn duidelijk zichtbaar . Als ze lichtbruin van kleur en lijken enigszins hard aan de buitenkant , ze zijn perfect voor vis aas .

Populaire artikelen

Heeft bugs zijn longen ?

Insecten hebben geen longen , noch hebben ze adem door hun mond , maar ze hebben luchtwegen . Net als mensen , ze zuurstof vangen en loslaten van kooldioxide , het afvalproduct van de luchtwegen . In tegenstelling tot mensen , maar zuurstof niet doorgevoerd circulerend bloed , maar door een complex netwerk van buisjes trachea . Kenmerken Insecten moet nemen zuurstof en koolstofdioxide vrij te leven . Zuurstof komt het lichaam van een insect door poriën genoemd siphonen , aan weerszijden van de

Klik hier

Wat zijn alleseters & Plantenetende Predators ?

De natuurlijke wereld vol met vijanden van verschillende soorten en maten . Afhankelijk van de omgeving , diverse soorten roofdieren bewonen diverse takken van de wholesale voedselketen. In het bijzonder kan roofdieren worden gecategoriseerd en gedefinieerd op basis van de keuze van het dieet. Bij het overwegen van roofdieren die vegetatie binnenkrijgt, twee soorten organismen bestaan ​​: planteneters en alleseters roofdieren . Herbivoren Herten zijn meestal herbivoren , verbruikt slechts veget

Klik hier

Games voor kinderen over het houden van huisdieren die Hatch Van Eieren

Kinderen aangeboren verwonderen over het mysterie van een baby dier uitbroeden van een ei , maar niet elk kind de kans om dit magische evenement te ervaren krijgt . Games kunnen worden ontworpen om verbeeldend spel bij kinderen te stimuleren en hen in staat stellen de kans om deel te nemen in de opwinding van hun eigen make - geloven huisdier uitbroeden van een ei . Zorgen voor een Nest Een eenvoudig spel dat je kunt spelen met je kind is het hebben van hem doen alsof hij neemt de zorg van zij

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com