Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Hoe kan ik een raambloembak Build

 

Wonen in een appartement zelden biedt u de mogelijkheid om te genieten van een bloementuin . Echter, de meeste plaatsen geschikt voor een raam doos waarin de bloemen of planten van uw keuze te laten groeien . Afhankelijk van de hoeveelheid beschikbaar licht en de grootte van de doos , dan kunt u een kruidentuin te planten , een kleine rozentuin , mooi groen en nog veel meer . De stappen hieronder een overzicht van de bouw van een zeer eenvoudige , rechthoekige bloembak die is bedoeld om te worden ingesteld op een vensterbank of rechtstreeks aan verbonden. Wat je nodig hebt
Wood keuze
Finish molding
Saw
Hamer en spijkers
veiligheidsbril
Masker
Rubberhandschoenen
Stain of verf
Helder acryl toplaag
Toon meer instructies
1

Bepaal de grootte van de doos je raam kan houden ( lengte, breedte en diepte ) en beslissen over een type van hout te gebruiken . Zorg ervoor dat hout, dat de veranderende elementen , zoals een druk behandeld redwood . Kopen van 2

Knip de stukken om je window box met behulp van de dimensies die u in stap 1 verkregen kan weerstaan ​​kiezen .
<

Leg br> Goedkope 3 de onderkant stuk hout op een vlakke ondergrond . Plaats de achterkant van de bloembak strak tegen de achterkant van het onderste stuk en tijdelijk vast met een enkele spijker of nietje .

Plaats 4 een kant van het venster doos in het achterpand, zorg ervoor het gewricht is zelfs en solide . Wanneer u een perfecte hoek hebben bereikt , nagel de stukken samen . Herhaal hetzelfde proces met de andere kant .
5

Zet het voorste gedeelte van het raam doos op zijn plaats tegenover de rug. Vierkant de hoeken en gewrichten en vervolgens nagel het stuk op zijn plaats .
6

Draai de doos weduwe over met de tijdelijk beveiligde bodem bovenop. Vierkant de hoeken en gewrichten en vervolgens nagel de onderkant van het venster doos op zijn plaats .
7

Zand weg alle ruwe randen totdat de doos is perfect glad aan alle kanten . Indien gewenst , voeg een afgewerkt stuk afwerking gieten rond de bovenkant van de doos om het een meer gepolijste look .
8

Stain of verf het vak gewenste kleur . Werk af met een beschermende helder acryl coating die bestand is tegen de elementen .
9

Boor een paar kleine gaatjes in de bodem van de doos voor de afwatering .
10

toevoegen grind aan de onderkant van het venster bloembak te helpen bij drainage .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com