Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Hoe maak je een huisdier te leren verantwoordelijkheid

 

Als uw kind wil een huisdier , kan het een goed idee om verder te gaan en laat het kind een huisdier. Welk huisdier je kiest zal worden besloten op verschillende factoren , maar het kind in staat om een ​​heel belangrijk ding te leren zal zijn - verantwoordelijkheid. Wat je nodig hebt
Pet
Pet Supplies Regels over huisdier
Toon meer instructies
Het kiezen van een huisdier
1

Kies de juiste huisdier. Wat voor soort huisdier denkt u dat u en uw kind kan omgaan ? Zijn huisdieren toegestaan ​​waar je woont ? Wat is uw budget uit? Bent u bereid de inspanningen om de zorg voor het huisdier naar voren gebracht als uw kind niet? Kun je omgaan met de verantwoordelijkheden van een huisdier dat je niet kunt overhandigen aan uw kind ? Dit zijn allemaal vragen die je moet overwegen en te beantwoorden voordat u besluit welk type huisdier in uw huis te brengen . Kopen van 2

Kies een klein huisdier als een vis , of heremietkreeften , om uw kinderen te beginnen . Ze leren de verantwoordelijkheden van het voeden en verzorgen van het huisdier , zonder veel risico voor de ouder die om al het werk te doen. Dit is ook een goede huisdier , omdat ze niet veel nodig , als er iets, als het gaat om zaken als dierenarts bezoeken . Het nadeel is echter dat dit soort dieren zijn moeilijk te binden met , omdat de kinderen niet kunnen spelen met hen als ze zouden een kat of hond .
3

Bij het kiezen van een dier als een kat of hond , veel meer moet gaan in het. Er zijn bezoeken aan de dierenarts en vaccinaties bij te wonen . De hond of kat moet veel meer aandacht dan de andere in stap 2 genoemde dieren , en de kans dat deze vallen op de ouders hoger is, omdat de kinderen hebben meer kans om verveeld met de verantwoordelijkheden.

met behulp van de Pet te leren verantwoordelijkheid

Ga
4 neer met het kind en leg uit waarom je het huisdier dat je deed hebt gekozen . Leg ook uit de stappen die het kind neemt de zorg voor het huisdier , zoals voeding , water geven en verzorgen .
5

Laat het kind te vragen over wat moet worden gedaan om de zorg voor het huisdier moet vragen en wat hij of zij wordt verwacht om te doen, en hoe vaak . Nadat u zeker weet dat uw kind begrijpt de verwachtingen , kan het een goed idee om een grafiek te maken, zodat het kind kan zien wat hij of zij moet doen , en een manier om zijn of haar vorderingen te meten met de verzorging van het huisdier .
6

gevolgen Aanbod voor het kind niet de zorg voor het huisdier zoals het hoort, en laat hen weten wanneer te verwachten dat deze gevolgen in het spel te komen . Laat het kind weten wat er zal gebeuren als je de zorg voor het huisdier in hun nalatigheid te doen, en laat ze vragen stellen.
7

Met het kind zich bewust van wat er gedaan moet worden en wanneer , evenals wat er gebeurt als deze dingen niet zijn gedaan, ben je klaar om het kind te leren over verantwoordelijkheid in een mum van tijd !

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com