Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Chia Huisdieren >> 

Hoe te Chia Huisdieren maken

 

Chia huisdieren, gemaakt van chia gras , zijn een leuk project voor alle leeftijden . Kijken naar de "haar " groeien is ook leuk en kan een leerervaring voor jongere kinderen . Om er een leermiddel , kijken en praten over de groei van het gras elke dag , en zorg ervoor dat een leuke naam voor uw chia huisdier. Alvorens uw huisdier , een idee van wat je maakt . Huisdieren kunnen variëren van stekelvarkens met gras stekels aan het hoofd van een persoon met stekelig haar een behaarde schildpad of wat u maar kunt bedenken. Met behulp van een foto als het dier je modelleren kunt u helpen de "pet " er realistisch uitzien . Wat je nodig hebt
Oud nylons
elastiekjes of touw
Puff verf
Chia zaden
Tuinieren bodem
Toon meer instructies
voorbereiden van uw huisdier

1

Plaats kranten over uw werkruimte zodat de grond niet een puinhoop maken . Kies een gebied met geen tapijt zodat opruimen is eenvoudig. Kopen van 2

Snijd de nylons . Kies een plek op de nylons die vrij is van gaten . Voeteneinde werken het best . Voor de schildpad of stekelvarken , snijden ongeveer 10 centimeter van nylon , die kleiner later kan worden gesneden indien nodig . Voor een hoofd , gesneden 5 of 6 centimeter , afhankelijk van hoe groot je wilt dat het huisdier te zijn .

Bevochtig
3 de nylon onder een kraan. Een natte ondergrond helpt de zaden beginnen te groeien en helpt hen zich aan het gebied waar je het gras willen groeien .
Ontwerpen van uw huisdier
4

Vul het nylon met grond , verpakken in zoveel mogelijk , waardoor de nylon wat rekken . Als het maken van een schildpad of een stekelvarken , laat een beetje ruimte voor draaien en binden aan de benen te creëren .
5

Bind het open einde van de nylon met een rubberen band of snaar, en zorg ervoor dat het strak en won 't knallen tijdens " haargroei . " Voor de schildpad en stekelvarken , pick vier vlekken op de bodem voor de benen , afhechten met elastiekjes of string. Voer een soortgelijke actie aan het hoofd van het dier te maken. Dit is niet nodig als je het maken hoofd net een persoon.
6

Paint een uitdrukking op het gezicht of doodle op de zijkanten van de lichamen met puff paint . Voorkom dat puff paint waar het gras zal groeien als de verf belemmert grasgroei . Laat de verf drogen voordat drenken huisdier voor de eerste keer.

Populaire artikelen

  • ----HOT-huisdieren
  • Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

    © www.163457.com