Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Pet Rocks >> 

Kenmerken van Index Fossielen

 

Het fossiele verslag is beroemd onvolledig , en al hebben we nog veel te leren over prehistorisch leven , we kunnen in ieder geval , dankzij een bepaald type fossiel , beginnen te organiseren. Deze unieke relikwieën , bekend als Index Fossielen , dienen een van de belangrijkste doelen in de paleontologische wereld . Basis
p Er zijn vele soorten fossielen --- sporen fossielen , matrijzen en giet --- waarvan sommige al dan niet in een nog grotere categorie fossielen die paleontologen samenstellen en identificeren vallen geologische tijdperken . Dit wordt gedaan door te kijken naar kortlevende soort . Bijvoorbeeld, als een organisme bestaat voor een zeer korte tijd , laten we zeggen in de Jura periode , dan is een paleontoloog die een steekproef van sediment met die bijzondere fossielen binnenkant vindt u eenvoudig afleiden wanneer het sediment is gemaakt. Deze gids fossielen , zoals ze in sommige kringen kan worden genoemd , zijn van cruciaal belang bij het identificeren van de chronologie van bepaalde sedimentlagen . Maar wat zijn de belangrijkste kenmerken om te overwegen bij het ​​identificeren Index Fossils ?
Overvloed

beste laten paleontologen aan rotsen correleren met andere rotsen gevonden op locaties ver uit elkaar, het is belangrijk dat de index fossiele zeer grote schaal worden verspreid over een groot geografisch gebied . Meestal zijn mariene organismen , die gemakkelijk kan worden gedispergeerd en vaak lijken onafhankelijk van het gesteente . Wat dat betekent is dat ze kunnen worden gevonden , ongeacht het soort gesteente , wat aangeeft dat de rotsen die dezelfde index fossielen zijn van een vergelijkbare periode , en niet alleen dragen deze fossielen vanwege hun specifieke soort rock.
< br >
Snelle evolutie en Extinction

een korte levensduur van een bepaalde soort is ideaal voor het bepalen van de exacte leeftijd van bepaalde geologische lagen . Als een organisme bestond slechts voor een beperkte hoeveelheid tijd op de geologische tijd lijn , dan is de datering van de rock uit die zijn fossielen gevonden is een veel nauwkeuriger en nauwkeurige meting .
Fysieke eigenschappen

Idealiter index fossielen zijn klein. Grote fossielen zijn zeldzamer en complexer , terwijl kleinere fossielen zijn meer overvloedig en dus makkelijker te vinden en te identificeren. Index fossielen moeten een uitgesproken vormen en functies , zoals spiraalvormige schelpen. Het is ook handig als de fossielen identificeerbaar zijn op de plek , zonder het gebruik van een laboratorium of speciaal gereedschap .
Voorbeelden

Sommige fossielen zijn zo gewoon geworden en goed bestudeerden dat ze zijn geworden nietje index fossielen in de geologische wereld . Dergelijke fossielen omvatten Trilobieten , die er uitzien als een prehistorisch degenkrab , Ammonieten , voorlopers van de moderne nautilus ; . En calico coquilles

Populaire artikelen

  • ----HOT-huisdieren
  • Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

    © www.163457.com