Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> virtuele huisdieren >> 

Hoe te Aanmelden voor foopets

 

foopets is een virtuele huisdier service die u kunt aanmelden voor online en betalen voor een maandelijkse contributie . Foopets biedt een keuze van geanimeerde kittens en pups van verschillende rassen , die volgens foopets , zijn in staat om dorst en honger te stimuleren , spelen met ( virtuele) speelgoed en terugkeren genegenheid aan hun eigenaars . Foopets is een creatie van FooMojo , Incorporated , en is ontworpen om de band tussen mensen en huisdieren in een virtuele omgeving recreëren . Met een maandelijks lidmaatschap , kan een abonnee maximaal 50 virtuele huisdieren te hebben. Instructies
1

Kies een pup of kitten uit de foopets hoofdpagina door te klikken op degene die je wilt. Eenmaal gekozen, klikt u op de "Keur deze Huisdier nu" knop in het midden van de pagina . Kopen van 2

Schrijf de naam van het huisdier in het veld verstrekt zodra de pop- up venster verschijnt . Klik op het selectievakje naast " Hij is een Jongen " of " She's a Girl" afhankelijk van de voorkeur . Klik op de knop " Doorgaan met adoptie . "

Selecteer 3 uw eigen geboortedatum en geslacht van de menu's die op de volgende pagina . Klik op de knop "Doorgaan" .
4

Vul uw e-mailadres en een wachtwoord voor uw foopets rekening in de verstrekte gebieden . Klik op het selectievakje naast de woorden: "Ik heb gelezen en begrijp de Voorwaarden" zodra u de voorwaarden van voorwaarden hebt gelezen ( dit doen door te klikken op de gemarkeerde tekst ) . Klik op de knop "Doorgaan" .
5

Kies uw lidmaatschap pakket door te klikken op een van de opties op de pagina . Op het moment van publicatie , een maand lidmaatschap ClubFoo was ongeveer $ 5 per maand , een maand Terugkerend lidmaatschap ClubFoo Plus is $ 10 en zes maanden ClubFoo Plus was $ 40 .
6

Vul uw krediet kaart en klik op de " Koop nu" knop .

Populaire artikelen

Hoe te Breed Rare Wajas

Heb je ooit wilde een mooie Goddelijke , Aarde, of zelfs breedless waja maar nooit kon vrij krijgen de pups te komen van het juiste ras ? Vrezen - met nooit deze eenvoudige stappen, kunt u zeldzame wajas fokken met gemak! Wat je nodig hebt Een wajas.com rekening Parent wajas Liefde peren veel WC Toon meer instructies 1 Hier is de Wajas ras dominantie lijst . Ik zal verwijzen naar het voor de rest van dit artikel voor uw gemak . Het is in volgorde van meest dominante tot minst dominant .

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com