Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Knaagdieren >> 

Hoe de zorg voor Prairiehonden

 

Prairie honden , een soort grondeekhoorn , zijn inheems in de prairies van Mexico , Canada en de Verenigde Staten , waar ze in hechte gemeenschappen wonen . Prairiehonden kan zijn boeiende , trouw en aanhankelijk huisdieren , maar ze zijn niet voor iedereen . Ze zijn zeer sociale diertjes die sterke vorm obligaties met je menselijke familie , en ze kunnen om aandacht , inzet en waakzaamheid . Door het volgen van een aantal richtlijnen voor een goede prairiehond zorg, kunt u ervoor zorgen dat uw levendig , lief prairiehond zal gedijen . Wat je nodig hebt
Prairie hond kooi , minstens 2 meter bij 2 meter bij 3 meter
Nestkast
Aspen krullen of krant pellets
Zachte witte T-shirts
Cinder blok of baksteen
Pan
Speel zand
Algemeen speelgoed ( optioneel ) op Klein dier nagelknipper
Bloedstelpend poeder
Chemische - vrij takken van esdoorn , wilg of moerbeibomen
Commercial prairiehond pellets met timothy en haverhooi
Sipper - soort hangende waterfles
Toon meer instructies
1

Neem uw prairie hond naar een dierenarts met ervaring met deze dieren zo snel als je het te krijgen voor een eerste controle , die onder meer een schone factuur van de gezondheid voor apenpokken ziekte , een zeldzame virale ziekte die van prairiehonden op de mens kan worden overgedragen . Het bezoek moet ook een screening op parasieten en een follow - up afspraak voor sterilisatie of castratie . Om seizoensgebonden agressief gedrag te voorkomen , moet uw prairiehond worden gecastreerd of gesteriliseerd tijdens de val van het eerste jaar .

Geef 2 een kooi , dat is ruim genoeg voor uw prairiehond om in te spelen , en zet het in een gebied dat niet in direct zonlicht , tocht en temperatuurschommelingen . Kooi afmetingen ten minste 2 voeten van 2 meter bij 3 meter , met vloerbedekking bestaande sterke draad die op afstand niet groter dan 1/2 inch tot 1/2 inch , en een plaat onder die kan worden uitgetrokken voor reiniging . < br >
3

Stel de kooi met de juiste prairiehond meubels. Zorg voor een onbehandeld hout of metalen doos voor het nestelen , een kattenbak met een 2 - inch laag van Aspen krullen of krant pellets , zachte witte T -shirts voor beddengoed , en een ruwe sintelblok of baksteen te helpen slijten de nagels van uw huisdier natuurlijk .
4

Voeg een pan gevuld met zand te spelen , zodat je prairiehond kan graven naar hartelust . Bieden andere speelgoed dat mentale en fysieke stimulatie , zoals papegaai speelgoed, touw hond kauwt , tunnels om doorheen te kruipen , en trossen van gras en hooi om door te graven en knabbelen op . Gebruik geen alfalfa hooi , en zorg ervoor dat elk houten speelgoed wordt gemaakt van onbehandeld hout , zonder lak of verf .
5

Houd klauwen uw prairiehond bijgesneden om te voorkomen dat uw huisdier vangen van haar nagels op textiel of per ongeluk krassen u . Snijd alleen het uiterste puntje , met behulp van een teennagel clipper ontworpen voor katten of fretten , en hebben bloedstelpende poeder bij de hand om het bloeden te voorkomen .
6

Geef uw prairiehond vrij van chemicaliën , onbehandelde takken uit esdoorn , wilg of moerbeibomen om een ​​goede knagende materialen bieden , die nodig tand slijtage zal leveren . Sinds snijtanden prairiehonden ' blijven groeien gedurende hun hele leven , ze ernstige medische problemen ontwikkelen als tanden zijn van nature niet versleten.
7

Voed uw prairiehond een dieet van goede kwaliteit commerciële afgedraaid prairie hondenvoer met timothy en haverhooi . Verse groenten kunnen worden aangeboden als traktaties met mate, maar voorkomen dat het aanbieden gasvorming voedsel zoals broccoli of bloemkool . Gedroogde varkensoren en maïskolven zijn goede keuzes voor traktaties .

Zorg 8 vers drinkwater in een sipper type hangende fles , en verander het dagelijks algen vitale onderdelen te voorkomen .
< Br > 9

Beperk uw prairiehond wanneer u niet in staat zijn om direct toezicht het - zelfs als u denkt dat u prairie -dog proof uw huis, kan uw huisdier nog veel onheil te vinden - en houden nauwlettend in de gaten wanneer het los . Kauwen elektrische snoeren , ontsnappen door schermen en krijgen in giftige huishoudelijke chemicaliën zijn slechts enkele van de gevaarlijke activiteiten van deze nieuwsgierige dieren zijn gevoelig voor .

Populaire artikelen

De Best Pet Knaagdieren

Het is gemakkelijk om in de war raken wanneer het proberen om erachter te komen welke soort huisdier knaagdier te krijgen . Elke soort heeft zijn eigen specifieke kenmerken en persoonlijkheidskenmerken. Knaagdieren kunnen ook groot op verschillende manieren , afhankelijk van wat iemand zoekt . Een persoon kan willen een tam knaagdier . Een ander kan meer bezig met ruimte of onderhoud. Rat Ratten veel verschillende trucs en spelletjes kunnen leren . Ratten zijn de meest intelligente soort huisd

Klik hier

How to Get Rid van de knaagdieren Smell

Muizen, ratten , hamsters en andere kleine knaagdieren , maken plezier huisdieren voor kinderen en volwassenen . Helaas , die in nauwe kwartalen met een gekooide knaagdieren kan blijken te zijn een onaangename ervaring voor je gevoel van geur zijn. Het goede nieuws voor je neus , en de neuzen van de gasten in uw huis , is dat leven met knaagdieren niet nodig om een stinkende situatie. Met een beetje know-how , en de verantwoordelijkheid van huisdiereigenaren , zult u merken dat het bezitten van

Klik hier

Wat kleine knaagdieren zijn overbevolkt ?

Knaagdieren zijn een groep dieren die veel kenmerken delen. Hun belangrijkste identifier is dat hun tanden groeien voortdurend , waardoor ze de noodzaak om voortdurend dingen te knagen . De knagende hen in staat stelt om hun tanden ingediend te houden , zodat ze passen in hun mond . Voedsel, hout en materiaal valt vaak ten prooi aan hun kauwen . Knaagdieren besteden ook een deel van hun leven ondergronds leven . Onder de juiste omstandigheden , deze plagen worden overbevolkt en veroorzaken veel

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com