Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Snakes >> 

Over California King Snake

 

Gevonden in de hele Westerse en zuidwesten van de Verenigde Staten , de California koning slang ( Lampropeltis getula californiae ) is een van de 80 erkende ondersoorten van de koning slang . De ondersoort heeft een aantal verschillende kleurvarianten . Californië koningen zijn populair en onschadelijk huisdieren . Kruisingen met andere koning slang ondersoorten en nauw verwante slangen zoals het koren slang ( Elaphe guttata ) zijn beschikbaar. Beschrijving

Bij een maximale lengte van 48 centimeter en 5 centimeter in omtrek Californië koningen zijn kleiner dan andere koning slangensoorten . Het hoofd is klein en nauwelijks breder dan het lichaam en de schalen zijn glanzend en glad . De typische kleur is witte banden op een zwarte of donkere bruine achtergrond, maar er zijn unbanded races met een enkele verticale lijn die loopt van kop tot staart en anderen met laterale strepen . Woestijn koning slangen neiging bruin met geler strepen te zijn terwijl kust dieren hebben het hoogste contrast zwart- witte banden . De handel in huisdieren heeft albino rassen , maar albino slangen worden zelden in het wild .
Range

Hoewel gebruikelijk in Californië , Californië koning slangen worden ook gevonden als ver noorden Gelderland en als ver westen als het zuidwesten van Colorado . De ondersoort komt ook voor in het noorden van New Mexico en Arizona , waar het hybridiseert met andere ondersoorten van koning slang. De California koning slang wordt ook gevonden in het noorden van Mexico en Baja California .
Habitat

Californië koning slangen liever open landschap en leven in woestijnen en kustgebieden scrub als evenals in de open dennenbos. Ze zijn afwezig in dichte bossen en vochtige habitats , maar wonen in de open moerassen . Californië koning slangen hebben gekoloniseerd landbouwgrond en zelfs voorstedelijke gebieden .
Gedrag

De California koning slang is actief tijdens de dag , behalve tijdens de zeer warme dagen wanneer het komt bij nacht . Tijdens de winter , grote aantallen koning slangen verzamelen in ondergrondse grotten en voer winterrust , een slapende toestand vergelijkbaar met winterslaap . California koningen prooi kleine reptielen zoals hagedissen , en kikkers , vogels en knaagdieren . Ze zijn beroemde tolerant ratelslangvergift en zullen andere slangensoorten eten. Als gestoord zijn ze ook in staat om begaanbaar imiteren het geratel van een ratelslang .
Captivity

Hun aantrekkelijke variabele kleuren en het gemak van de zorg te maken Californië koningen zeer populair als huisdier. Houd grotere volwassen slangen in een glazen bak met een minimaal volume van 20 liter . Als u probeert meer dan een in dezelfde tank houden de grotere slang zal uiteindelijk proberen om de kleinere te eten.

Houd de tank bij ongeveer 75 graden Celsius , met een warme zonneplaats onder een warmtelamp of over een warmte-pad die 85 graden bereikt. Zorg voor een waterreservoir groot genoeg is om het weken toe met een gebogen kurk schors of andere beschutting . Californië koning slangen zijn het best gevoed met muizen in gevangenschap . Terwijl jongeren dagen oude muizen , of pinken zal nemen , volwassenen moeten volwassen muizen of zelfs kleine ratten .

Populaire artikelen

Hoe maak je een Screen Top voor een aquarium te maken voor een Snake

Slangen zijn ontsnapping kunstenaars . Hun vorm , gewoontes en temperament eisen waakzaamheid , niet alleen voor hun dagelijkse behoeften , maar om hen te houden waar ze horen . Het gebruik van eenvoudige materialen en eenvoudige voorzorgsmaatregelen te houden slangen gehuisvest en blij als hun wijken zijn goed constructed.Aquariums maken uitstekende slang kooien - mits de deksel is veilig , strak en efficiënt te use.Snakes in de juiste omstandigheden kunnen worden bewaard zonder de uitgaven vee

Klik hier

Maïs en Slang van de Melk Fokkerij Tips

Keepers vaak en gemakkelijk maïs en melk slangen broeden . Het veredelingsproces van deze slangen is identiek. Gewapend met de juiste informatie , kunt u een succesvolle slang fokker te worden en toetreden tot de herpetologen en verzamelaars al het ontwikkelen van nieuwe en spannende kleur stammen in deze gemakkelijk te onderhouden binnenlandse slang rassen . Inducerende Hibernation Stop toediening slangen je van plan bent om te broeden in het midden van oktober . In het begin van november , v

Klik hier

Hoe te Snakes Trace

Tracing slangen is een waardevol instrument om bij te houden slang bewegingen en territoriale gronden te helpen. Door ze te begrijpen , ze bieden de mogelijkheid om hun habitat en gedrag te begrijpen. Met behulp van eenvoudige methoden en eenvoudige middelen , het traceren van slangen is een dankbaar proces dat u kan helpen slangen begrijpen - hetzij als een slang liefhebber of een betrokken huiseigenaar . Wat je nodig hebt Zware tuinhandschoenen Zware regen laarzen Stoffen zak Kleine unit G

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com