Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Snakes >> 

Feiten over de Diamondback Rattle Snake

 

Er zijn eigenlijk drie verschillende soorten slangen die vaak worden aangeduid als de diamondbackratelslang - de Oost-Diamondback , westerse Diamant en de rode diamant ratelslang . Alle drie de soorten zijn te vinden in de Verenigde Staten en Mexico , en twee , de oostelijke en westelijke diamondbacks , worden beschouwd als een van de meest gevaarlijke en dodelijke slangen in Noord-Amerika. Western Diamondback Ratelslang

Zoals alle ratelslangen , de westerse Diamant ( wetenschappelijke naam Crotalus atrox ) is van de viperidae familie van slangen . Het is zeer groot en kan meestal een lengte van maximaal anderhalve meter bereiken , en in zeldzame gevallen kunnen meer dan zes meter. Ze zijn te vinden in de woestijnen en rotsachtige gebieden in Midden-en West-Texas , en in de zuidelijke gebieden van Californië , Arizona en New Mexico en delen van Mexico .

Toen bedreigde de westerse Diamant zal spoel op en schudden haar rammelaar als een waarschuwing . Als de dreiging niet snel genoeg bewegen of blijft zorgen baren de slang te zijn , zal het aanvallen , bijten zijn slachtoffer met lange tanden die een krachtige gif injecteren . Meer mensen worden elk jaar gedood door beten van de westelijke diamondbackratelslang dan elke andere slang in Amerika .
Oost-Diamondback ratelslang

De oostelijke diamondbackratelslang is de grootste gifslang in Noord-Amerika . Het bereikt meestal een lengte van maximaal acht meter en weegt maximaal 10 kilo. De slangen leven in een gebied dat heel Florida omvat en strekt zich uit tot Louisiana aan de Golf van Mexico en Noord-Carolina aan de Atlantische kust . Zij geven de voorkeur aan de kust habitats en droge bosgebieden om te leven en alleen mensen aanvallen als uitgelokt of verstoord . Hoewel er minder gemeld aanvallen van Oost diamondbacks dan hun westerse tegenhangers , hun gif is net zo dodelijk .
Red Diamond Ratelslang

Zoals zijn naam al doet vermoeden , de rode diamant ratelslang kan worden onderscheiden van andere Diamondback soorten door zijn roodachtige kleur, die in tegenstelling tot de zwart- geel patroon van de Oost-Diamondback en de bruine kleur van de westelijke variant. Ook dat kan erg groot , en kan een lengte bereiken tot vijf meter. De meeste echter , meestal binnen twee en een half blijven tot drie en een halve meter .

De rode diamant ratelslang is gevonden in Zuid-Californië en in delen van Mexico rond de Baja regio. Het gif van de rode ruit is veel minder krachtig dan het gif van de oostelijke en westelijke diamondbacks , en ze de neiging om gebieden bewonen met weinig menselijke bevolking . Daarom zijn zij goed voor zeer weinig ernstige slangenbeten in Amerika .
Venom Effecten

Het gif van alle drie diamondback ratelslangen is zeer vergelijkbaar , maar variërend in mate van potentie . Het wordt geïnjecteerd via leidingen in de slangen ' hoektanden, die hol zijn en ontvouwen van de slangen ' mond wanneer ze toeslaan .

Eenmaal geïnjecteerd in een slachtoffer het gif gaat meteen aan de slag en veroorzaakt hevige pijn rond de beet gebied . De hemotoxic verbinding vernietigt weefsel rond de beet gebied in een proces dat is ontworpen om te helpen de vertering van de prooi . Het gif van een diamondback slang veroorzaakt ook interne bloedingen en kan binnen enkele minuten de bloedsomloop beschadigen. Het gif van de baby ratelslangen is nog dodelijker en bevat krachtige neurotoxinen die de ademhaling kunnen beïnvloeden.
Aanvullende feiten

Alle diamondback ratelslangen zijn groefkopadders , en hebben speciale organen in hun hoofden genaamd kuilen die de lichaamswarmte van de andere dieren kunnen detecteren . Dit helpt hen beiden vinden potentiële prooi en roofdieren te vermijden . Alle ratelslangen zijn ook live- fokkers , en kan de geboorte om de twee jaar te geven aan 10 tot 20 slangen .

Bij de geboorte van de slangen hebben geen ratelslangen . Deze ontwikkeling in de tijd als de slang vervelt . Ze bereiken rijpheid bij ongeveer twee jaar oud, en kunnen leven tot 20 jaar . De prooi voor alle Diamondback slangen is vergelijkbaar als goed, en alle drie zullen kleine zoogdieren zoals muizen , eekhoorns en konijnen alsmede alle kleine hagedis ze tegenkomen jagen .

Populaire artikelen

Hoe maak je een Screen Top voor een aquarium te maken voor een Snake

Slangen zijn ontsnapping kunstenaars . Hun vorm , gewoontes en temperament eisen waakzaamheid , niet alleen voor hun dagelijkse behoeften , maar om hen te houden waar ze horen . Het gebruik van eenvoudige materialen en eenvoudige voorzorgsmaatregelen te houden slangen gehuisvest en blij als hun wijken zijn goed constructed.Aquariums maken uitstekende slang kooien - mits de deksel is veilig , strak en efficiënt te use.Snakes in de juiste omstandigheden kunnen worden bewaard zonder de uitgaven vee

Klik hier

Dagelijkse activiteiten van de Westelijke Ratelslang Diamondback

De westelijke diamondbackratelslang , Crotalus atrox , heeft een habitat bereik dat het noordwesten van Mexico , West- Arkansas , oosten en zuiden van Oklahoma , de meeste van Texas , het zuiden van Nevada en Californië en Midden-en Zuid Arizona en New Mexico omvat . De slangen leven meestal in een hoogte van maximaal 1500 meter , maar hebben boven 2400 meter in San Luis Potosi , Mexico gevonden . Westerse Diamant ratelslangen veranderen hun dagelijkse activiteiten afhankelijk van de temperatuur

Klik hier

Hoe een jong geboren Feed

Hatchlings hebben veel aandacht en zorg. Ze moeten worden bewaakt en moeten vaak regelmatig worden toegevoerd gedurende de eerste dagen , weken en in sommige species , maanden . In het wild , de moeders op die belangrijke en delicate rol . Echter , als je een huisdier eigenaar , die verantwoordelijkheid kan de jouwe worden. Hatchlings zoals slangen en vogels te helpen met hun eerste maaltijden nodig . Wat je Kleine container nodig Levende pasgeboren muis Dead pasgeboren muis , indien nodig K

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com