Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Snakes >> 

Hoe de vochtigheid van een Slang Cage Regulate

 

De gezondheid van je slang hangt deels af van de vochtigheid van zijn habitat . Als de lucht te droog is , kan verlies moeilijk , wat leidt tot een verminderde bloedtoevoer als de slang te groot wordt voor zijn unshed huid. Als de lucht te vochtig is , kan dit leiden tot slangen uit droger klimaat te stoppen met eten . Regelen van de vochtigheid van de behuizing van uw slang is noodzakelijk, maar kan heel eenvoudig en goedkoop zijn. Wat je
Bodem
Kom
Plant
Dripper cup
Mister
Water
Zand nodig
Stones Pagina 2 hygrometers
Toon meer instructies
Toenemende vochtigheid
1

Meng de bodem met water om de vochtigheid in de kooi van je slang te verhogen . De grond moet nat genoeg bij elkaar blijven als je het knijpen in je vuist , maar niet zo nat dat het water druppelt . Spreid de bodem tot een diepte van ongeveer 1 " tot 1 1/2 " aan de onderkant van de behuizing .


2 een brede opening kom water aan de zijkant van de behuizing van het lichtbron . Een kom met een brede opening maakt het mogelijk water te verdampen in de lucht , stijgende vochtigheid .

Zet Goedkope 3 een kleine potplant aan dezelfde kant als de kom van water . Water de planten royaal , maar niet toestaan ​​plassen te vormen .
4

Vul een druppelaar beker met water en plaats deze boven de potplant . Een druppelaar kopje imiteert het klimaat van een regenwoud .
5

Mist de inhoud van de kast regelmatig .

Houd
6 ramen en ventilatoren, die vocht weg te voeren , weg uit de behuizing.
Afnemende Vochtigheid
7

Vul een kommetje met water en plaats het op de ene kant van de kast , uit de buurt van warmtebronnen . Een kom met een kleine opening minimaliseert de waterdamp in de lucht . Zorg ervoor dat de kom is breed genoeg , maar voor je slang om zich volledig onder te dompelen .
8

Bedek met zand op de bodem van de behuizing tot een diepte van ongeveer 1 cm .
9

Place vlak, bleke stenen op de top van een andere onder de lichtbron . Stenen reflecteren het licht en het behoud van warmte , waardoor de vochtigheid van een verblijf in de lucht.
10

de luchtcirculatie te verhogen met het ventileren van de behuizing. Gebruik een scherm boven , open ramen of houd een ventilator waait in de kamer.

Populaire artikelen

Life Cycle van een ratelslang

Er zijn ongeveer dertig verschillende soorten ratelslang in de wereld . Hoewel ze worden gevonden in zowel Noord-Amerika en Zuid-Amerika , de meeste soorten ratelslang zijn inheems in het zuidwesten van de Verenigde Staten . Ratelslangen staan ​​bekend om de rammelaar geluid dat ze maken als ze trillen met hun staart . Dit is meestal een waarschuwing voor een roofdier om weg te gaan voordat ze slang stakingen. Levenscyclus van de ratelslang omvat paring , levende geboorte , jeugd en volwassenh

Klik hier

Soorten Boas

Boa constrictors zijn zeer groot, vleesetende slangen die langzaam stik hun prooi voor het doorslikken hen geheel. Deze slangen kunnen groeien zolang 13 voet . Het is omwille van hun milde temperament en gebrek aan gif dat sommige soorten , waaronder de red-tailed boa , populaire huisdieren zijn geworden in de afgelopen jaren . Hoewel niet alle boas maken goede huisdieren , zijn er enkele soorten die minder kans om een bedreiging voor de mens en andere huisdieren vormen dan hun reputatie doet ve

Klik hier

Het identificeren van Snakes

Of u nu een passie voor slangen of een afkeer van hen , in staat om slangen te identificeren is belangrijk als u genieten van het buitenleven . Hoveniers, tuinarchitecten , wandelaars en jagers zijn slechts een paar van de mensen die over slangen komen per ongeluk . Als u in een gebied met giftige slangen leven , wat tijd doorbrengen het bestuderen van hun identificerende kenmerken in het geval u bent gebeten . Wat je nodig hebt YardstickSnake identificatie gebied GuideCloth meten tapeNotebookP

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com