Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Turtles

DIY Pond Turtle Koesteren Rock

Schildpadden zijn koudbloedige dieren en vereisen een reuzenhaai site om warm te blijven . Vijver schildpadden kunnen vaak worden gevonden op rotsen of logboeken uitsteken uit het water als ze genieten van de zonnestralen , die niet alleen warme hun lichaam, maar ook vitamines die hen helpen calcium metaboliseren en versterken hun schelpen. U kunt uw eigen koesteren rots site voor uw vijver schildpadden te maken met een snelle reis naar een steengroeve , dierenwinkel waar ze verkopen aquarium decor of het buitengedeelte van een ijzerhandel . Wat je
Slate rots nodig
Grote poreus gesteente
Aquarium hout /logs
Toon meer instructies
1

Stapel lei steen ergens in uw vijver tot het is ongeveer een centimeter van het oppervlak. Leisteen komt in platen die zijn makkelijk te stapelen en zijn een nietje in vijvers en aquaria . De leisteen wordt de basis voor het koesteren plaats rots te bieden, zodat u niet hoeft te een kei in uw vijver. U kunt zoveel koesteren sites te maken als u wilt.

Plaats Pagina 2 een grote , poreus gesteente bovenop de leisteen . De poreuze gesteente kan tuffa of vrijwel elk soort gesteente in dierenwinkels zijn. De schildpad moet in staat zijn om de greep van de rots , dat is waarom het poreuze gesteente hebben de voorkeur . De onderkant van de rots moet worden ondergedompeld door een paar centimeter , zodat de schildpadden kunnen klimmen op uit het water .

Plaats
3 some aquarium -safe logs rond het koesteren rots. De logs zal hellingen die het gemakkelijker maken voor de schildpadden te kruipen op de reuzenhaai rotsen bieden .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com