Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Scorpions >> 

Hoe de zorg voor de Tityus Falconensis Scorpion

 

Tityus falconensis schorpioenen zijn kleine , snelle , agressieve insecten uit Venezuela . Ze kunnen onderhoudend en fascinerend als huisdier te houden . Kijken naar hen als ze jagen hun prooi van andere kleine insecten kunnen zeer interessant zijn . Deze schorpioenen kleuren veranderen ook tijdens hun leven , gaan door een serie van bruin en rood. Echter , hoewel ze aantrekkelijk zijn voor schorpioen liefhebbers , ze zijn ook zeer giftig , met een giftige angel . Deze schorpioenen zijn relatief gemakkelijk te verzorgen , maar mag nooit worden behandeld , en mag alleen door een ervaren schorpioen eigenaar worden bewaard . Wat je
5 - liter terrarium
Soil of turf substraat nodig
Takken en ander terrarium decoraties
kom Water
krekels
Padded pincet
Toon meer instructies
1

Geef de tityus falconensis schorpioen met een terrarium ongeveer 5 liter groot. Dit is perfect voor een volwassene schorpioen , die zal groeien tot ongeveer 2 tot 2 1 /2 cm lang . Jonge schorpioenen kan worden gehuisvest in kleinere leefgebieden . Plaats een goed sluitende deksel , zoals een scherm top, op de habitat. Tityus falconensis schorpioenen kan gemakkelijk klimmen van terrariums dat er geen oogleden hebben . Kopen van 2

Vul de bodem van het terrarium met ongeveer 2 of 3 centimeter van een turf of leemachtige grond . Hierdoor kan de schorpioen te graven . Bewaar deze bodem licht vochtig door vernevelen waar nodig . Sta niet toe dat het substraat te klef .
3

Plaats meerdere gedroogde takken en twijgen of ander terrarium decoraties in de schorpioen habitat. Deze zorgen ervoor dat de schorpioen te klimmen , als hij zou in het wild .

Plaats 4 een waterbakje in het leefgebied . Dit gerecht moet groot genoeg dat de schorpioen in en uit kunnen klimmen , maar ondiep genoeg dat er geen enkel gevaar van verdrinking zijn. Maak de waterbak en voer verse water per dag .
5

Houd de temperatuur tussen 75 en 90 graden Fahrenheit . U kan nodig zijn om een onder terrarium verwarming pad om dit te doen installeren. Deze warmte zal ook helpen om de vochtigheid , die moet liggen tussen 70 en 80 procent te verhogen . Beslaan het terrarium kan ook verhoging van de vochtigheid .

Feed 6 de schorpioen naar leeftijd . Jonge schorpioenen zullen de frequente voeding nodig , maar liefst vier keer per week , van kleine insecten zoals krekels speldenknop . Volwassen schorpioenen kunnen grote krekels , maar slechts een keer of twee keer per week worden gevoed. Feed zoveel als de schorpioen kan eten tussen de voedingen . Scorpions zal niet te veel eten , zodat je niet zorgen te maken over overvoeding , maar niet opgegeten krekels schade kunnen toebrengen aan een volledige schorpioen . Pas de hoeveelheid voedsel die u aan wat uw eigen schorpioen kan consumeren .
7

Reinig het leefgebied om de paar maanden , of wanneer u merkt dat vuil. Schrob de zijkanten en decoraties , en vervang de vuile ondergrond met verse substraat. Verwijder de schorpioen een aparte portefeuille container terwijl je dit doet . U kunt gevoerde pincet gebruiken om voorzichtig halen de tityus falconensis schorpioen .

Populaire artikelen

Hoe je het geslacht van een Scorpion Identificeer

om spinnen en teken Verwante , schorpioenen behoren tot de familie Arachnida . Schorpioenen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun lange , gesegmenteerde buik en staart , die bekend staat als de metasoma . Het einde van de staart houdt de telson , dat is een bolvormige structuur die verantwoordelijk is voor het houden van gif van de schorpioen . Aan het einde van het telson is stinger van de schorpioen . Van bijna 2.000 geïdentificeerde soorten , tot 40 kan mogelijke schade aan mensen veroorzaken

Klik hier

Scorpion Life Cycles

Scorpions zijn giftige geleedpotigen die deel uitmaken van de klasse Arachnida en zijn verwant aan spinnen , teken en mijten . Er zijn meer dan 1.000 verschillende soorten schorpioenen wereldwijd . Adult schorpioenen variëren in grootte van 1,5 cm tot 21 cm in lengte Habitat meeste schorpioenen zijn nachtdieren en zijn inheems in hete, droge woestijnen . Echter, er zijn soorten die in bossen en grotten wonen en er is zelfs een soort die in de koudere klimaten van Azië wonen . Koppelen Het

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com