Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Scorpions >> 

How to Get Rid van Mijten Mijn Scorpion Tank

 

Hoewel het lijkt misschien een vreemd idee om een schorpioen als huisdier te houden , veel mensen over de hele wereld dat ook te doen . Een van de meest voorkomende vormen van schorpioenen gehouden als huisdier is de keizer schorpioen , een grote , ietwat ruig uitziende zwarte variant . Deze grote insecten zijn interessant om te observeren en relatief gemakkelijk te verzorgen . Echter, alle soorten PET schorpioenen zitten met een aantal gezondheidsproblemen . Een van deze problemen is mijten , die zich regelmatig voordoen in de schorpioen habitat. Hoewel de meeste mijten zijn onschuldig, kan een aantal gezondheidsproblemen opleveren . Wat je nodig hebt
Alcoholische oplossing
wattenstaafje
Jar
Moss
roof- mijten
Toon meer instructies
1

Verwijder eventuele oude voedsel uit de tank van de schorpioen . Oud en vervallen voedsel kan mijten te trekken. Verwijder altijd extra voedsel dat je schorpioen niet heeft gegeten , vooral als je het levend bent feeding en het eten is gestorven in de tank. Kopen van 2

Houd de tank van uw schorpioen schoon . Veel pick-up een schorpioen uitwerpselen of ander afval die u ziet in de tank. Mijten zijn aangetrokken tot deze afvalstoffen .

Pick Goedkope 3 de schorpioen omhoog uit de tank om de mijten die zich vastklampen om het te verwijderen . Behandel het zeer zorgvuldig . Als u een keizer schorpioen of een andere volgzaam ras , mag dit niet te veel van een probleem. Echter, alle schorpioenen zijn gevaarlijk, dus altijd goed geïnformeerd over de veiligste manier om een schorpioen hanteren.
4

Maak een oplossing van alcohol en water , het toevoegen van alleen het strikte hoeveelheid alcohol , als het kan worden schadelijk voor de schorpioen .
5

Doop een wattenstaafje in de oplossing , en gebruik het voorzichtig schoon te maken weg elke mijten die u op uw schorpioen .
6

Fill een pot of andere kleine container gedeeltelijk met vochtig mos . Zet dit in een hoek van de tank van de schorpioen .
7

lager de luchtvochtigheid in de tank van uw schorpioen doordat er lucht inch Dit lichte drogen van de tank doodt veel van de mijten . Mijten die niet worden gedood verplaatsen naar de vochtige mos , en dan kun je beschikken over de container. Omdat lage luchtvochtigheid kan mogelijk schade toebrengen aan uw schorpioen Gebruik deze methode alleen als uw schorpioen niet onlangs heeft gesmolten en is in goede gezondheid.
8

Introduceer roof- mijten naar de tank van de schorpioen als de lage luchtvochtigheid niet heeft verwijderd alle mijten . Deze mijten zijn verschillend van het probleem mijten die u in uw tank. Ze eten de andere mijten en niet vastklampen aan je schorpioen. Ze zijn direct beschikbaar in dierenwinkels die zich op exotische huisdieren . Zodra alle probleem mijten zijn opgegeten , moeten deze nieuwe mijten sterven door gebrek aan voedsel .

Populaire artikelen

Scorpion Life Cycles

Scorpions zijn giftige geleedpotigen die deel uitmaken van de klasse Arachnida en zijn verwant aan spinnen , teken en mijten . Er zijn meer dan 1.000 verschillende soorten schorpioenen wereldwijd . Adult schorpioenen variëren in grootte van 1,5 cm tot 21 cm in lengte Habitat meeste schorpioenen zijn nachtdieren en zijn inheems in hete, droge woestijnen . Echter, er zijn soorten die in bossen en grotten wonen en er is zelfs een soort die in de koudere klimaten van Azië wonen . Koppelen Het

Klik hier

Hoe je het geslacht van een Scorpion Identificeer

om spinnen en teken Verwante , schorpioenen behoren tot de familie Arachnida . Schorpioenen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun lange , gesegmenteerde buik en staart , die bekend staat als de metasoma . Het einde van de staart houdt de telson , dat is een bolvormige structuur die verantwoordelijk is voor het houden van gif van de schorpioen . Aan het einde van het telson is stinger van de schorpioen . Van bijna 2.000 geïdentificeerde soorten , tot 40 kan mogelijke schade aan mensen veroorzaken

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com