Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Scorpions >> 

Hoe de zorg voor een huisdier Scorpion

 

Laat je niet intimideren door de zorg voor een huisdier schorpioen - het kan relatief eenvoudig zijn. Echter , specifieke zorg eisen verschillen tussen soorten . Als een huisdier schorpioen eigenaar , is het belangrijk om uw specifieke soorten schorpioen onderzoek , vertrouwd te raken met zijn natuurlijke habitat en proberen om de oorspronkelijke omgeving zo goed mogelijk weerspiegelen. Instructies
1

Onderzoek uw soort schorpioen. Nagaan of uw schorpioen is een woestijn of regenwoud soorten. Leren wat natuurlijke habitat van uw schorpioen is als u zullen helpen bouwen een habitat met voorwaarden die u helpen uw schorpioen gedijen . Kopen van 2

Koop een habitat voor uw schorpioen. Tropische vis aquaria met strakke deksels zijn populaire keuzes onder schorpioen eigenaars. Vijf - gallon aquaria geschikt voor schorpioenen die zelf worden gehouden , terwijl de 10 - gallon aquaria kan worden gebruikt om zo veel als vijf schorpioenen huisvesten . Houd in gedachten dat de woestijn soorten kunnen waarderen grotere tanks , en regenwoud schorpioenen moeten tanks met zeer hoge glazen zijkanten om ontsnapping te voorkomen .

Monteer leefomgeving van uw schorpioen 3 . Zorg ervoor dat alle behoeften van de soort om te overleven te voldoen . Reguleren vochtigheid en temperatuur binnen het leefgebied te sterk parallel met uw schorpioen natuurlijke omgeving . Zorg voor voldoende ventilatie en goed afgesloten tank deksels. Voor regenwoud soorten , bieden 5 tot 7 cm van vermiculiet of bodem en veenmos substraat en vochtig te houden aan de vochtigheidsgraad te helpen . Toetje soorten , scherpe zand als ondergrond en zeer droog houden .
4

Versier de tank met hout , planten en rotsen gebruikelijk om natuurlijke habitat van uw schorpioen. Schik rotsen in een geïmproviseerde grot voor uw schorpioen te verbergen onder terwijl hij ligt te slapen , of zorg ervoor dat er voldoende substraat in de habitat voor uw schorpioen te graven tijdens de rusttijden .
5

Plaats uw schorpioen in zijn habitat .
6

geef je schorpioen met voldoende water . U kunt water te voorzien door vernevelen uw schorpioen en de tank. Woestijn soorten vereisen een misting slechts twee keer per week , terwijl het regenwoud soorten moet zes keer per week te worden verneveld . Als u eigenaar bent van een regenwoud schorpioen , overwegen de bouw van een klein bad voor uw schorpioen met een waterpeil niet dieper dan 2 cm .

Geef
7 uw schorpioen met voedsel . Schorpioenen zijn geen kieskeurige eters . Ze eten veel van de levende insecten aan hen verstrekt , met inbegrip van krekels, sprinkhanen , meelwormen , zijderupsen , superworms en kakkerlakken .
8

Onderhoud leefomgeving van uw schorpioen door het regelmatig reinigen , verwijderen van niet opgegeten voedsel , het aanvullen van water en het schoonmaken van de tank.

Populaire artikelen

Scorpion Life Cycles

Scorpions zijn giftige geleedpotigen die deel uitmaken van de klasse Arachnida en zijn verwant aan spinnen , teken en mijten . Er zijn meer dan 1.000 verschillende soorten schorpioenen wereldwijd . Adult schorpioenen variëren in grootte van 1,5 cm tot 21 cm in lengte Habitat meeste schorpioenen zijn nachtdieren en zijn inheems in hete, droge woestijnen . Echter, er zijn soorten die in bossen en grotten wonen en er is zelfs een soort die in de koudere klimaten van Azië wonen . Koppelen Het

Klik hier

Hoe je het geslacht van een Scorpion Identificeer

om spinnen en teken Verwante , schorpioenen behoren tot de familie Arachnida . Schorpioenen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun lange , gesegmenteerde buik en staart , die bekend staat als de metasoma . Het einde van de staart houdt de telson , dat is een bolvormige structuur die verantwoordelijk is voor het houden van gif van de schorpioen . Aan het einde van het telson is stinger van de schorpioen . Van bijna 2.000 geïdentificeerde soorten , tot 40 kan mogelijke schade aan mensen veroorzaken

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com