Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Scorpions >> 

Hoe de zorg voor een keizer Scorpion

 

De Keizer Scorpion ( Pandinus imperator ) is veruit de meest populaire keuze voor een huisdier schorpioen . Volwassenen zijn gewoonlijk 5-7 centimeter in lengte , maar kan groeien tot acht centimeter . Ze zijn buitengewoon volgzaam en zeer winterhard . Ze worden voornamelijk geëxporteerd uit tropisch West-Afrika en moet worden gevonden in de meeste dierenwinkels dat ongewervelde exemplaren dragen . De volgende stappen helpen u zorg voor deze populaire soort . Instructies
1

Gebruik een tank die ten minste een vijf liter volume voor elke volwassene zal verstrekken over en ten minste een schuilplaats voor elke schorpioen. Keizerschorpioenen kunnen leven in groepen als ze niet overvol , maar zal vaak vechten om dezelfde prooi , zelfs als er genoeg om rond te gaan .

Leg
2 down 3-4 centimeter van veenmos of potgrond als substraat . De ondergrond moet vochtig maar niet nat worden gehouden. Deze soort geeft de voorkeur te graven en kan graven in de ondergrond tot een voet als ze de kans . De behuizing moet donker worden gehouden als deze soort is bijzonder gevoelig voor ultraviolet licht .

Houd 3 de behuizing voor deze schorpioen warm ( 75-82 graden ) en vochtig (75 tot 80 procent ) . Luchtvochtigheid moet worden gecontroleerd en kan worden verhoogd door het bedekken van de bovenkant van de behuizing af met plasticfolie . De luchtvochtigheid moet worden verhoogd wanneer de schorpioen het punt staat te vervellen , die meerdere malen gebeurt er voor volwassen grootte bereikt is .

Zorg 4 bijna elke levende prooien kleiner dan de schorpioen . Krekels zijn een uitstekende keuze . Volwassenen kunnen drinken uit een ondiepe waterbak .

Put
5 baby's in een aparte bak met luchtgaten , indien nodig. De jonge kan leven meestal met de moeder , maar ze zal zo kannibaliseren de jonge bij stress .

Populaire artikelen

Scorpion Life Cycles

Scorpions zijn giftige geleedpotigen die deel uitmaken van de klasse Arachnida en zijn verwant aan spinnen , teken en mijten . Er zijn meer dan 1.000 verschillende soorten schorpioenen wereldwijd . Adult schorpioenen variëren in grootte van 1,5 cm tot 21 cm in lengte Habitat meeste schorpioenen zijn nachtdieren en zijn inheems in hete, droge woestijnen . Echter, er zijn soorten die in bossen en grotten wonen en er is zelfs een soort die in de koudere klimaten van Azië wonen . Koppelen Het

Klik hier

Hoe je het geslacht van een Scorpion Identificeer

om spinnen en teken Verwante , schorpioenen behoren tot de familie Arachnida . Schorpioenen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun lange , gesegmenteerde buik en staart , die bekend staat als de metasoma . Het einde van de staart houdt de telson , dat is een bolvormige structuur die verantwoordelijk is voor het houden van gif van de schorpioen . Aan het einde van het telson is stinger van de schorpioen . Van bijna 2.000 geïdentificeerde soorten , tot 40 kan mogelijke schade aan mensen veroorzaken

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com